Mūzika
2022. gada 30. marts, 10:30

Noklausies - jaunu hitu piedāvā Miks Galvanovskis

Jauns.lv

Jaunu dziesmu "Saplēs" klausītāju vērtēšanai nodevis dziedātājs Miks Galvanovskis, kas diezgan lielu popularitāti šogad ieguva, ar panākumiem piedaloties Eirovīzijas atlasē "Supernovā".

"Dziesma “Saplēs” ir par mūsu ieradumiem, kurus mēs apzināmies, bet, lai arī cik toksiski tie būtu, nekad neesam gatavi laist vaļā. Tas ir stāsts par divu cilvēku savstarpējo saskarsmi. Līdzīgi kā dziesmas vārdos “Tu rauj mani vaļā un šuj mani ciet”, arī videoklipā ir parādīta sajūta, ka, lai arī cik slikti būtu, mēs vienmēr atgriežamies pie pieradumiem un mēģinām visu vērst par labu, lai arī iznākums ir zināms," tā savu veikumu vērtē Galvanovskis pats.

foto: Publicitātes

Dziesma ir sarakstīta pirms apmēram pusotra gada kopā ar producentu Reini Briģi. Videoklips veidots kopā ar Elvi Lāci, galvenās lomas atveidotāja ir aktrise un māksliniece, kura savu vārdu pieteikusi jau dažādās filmās un seriālos, - Madlēna Valdberga. 

Miks Galvanovskis ir latviešu dziedātājs un uzņēmējs, "Supernova 2022" pēdējais uzņemtais dalībnieks, kurš tur iekļuva, pateicoties skatītāju balsojumam, un konkursu noslēdza ceturtajā vietā. Miks ir izdevis divus studijas albumus, un dziesma "Saplēs" ir viena no jaunā albuma vēstnešiem.