Slavenības
2022. gada 29. marts, 13:23

Žannai Dubskai vannas istabā gadījies nelāgs starpgadījums

Jauns.lv

Šonedēļ pie skatītājiem nonāk pašmāju viesību šova "Vakariņš ar savējiem" jaunās ballītes, kurās slavenos viesus - stilisti Žannu Dubsku, bijušo basketbolistu Kristapu Valteru un mūziķi Ansi Klintsonu - uzņem skolotāja, veterinārārste un kūku meistare.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pirmajā vakarā namamātei - mūzikas skolotājai Ievai - īpašu pārsteigumu sarūpējusi efektīgā Žanna Dubska, kurai, kā jau stila ikonai piedien, līdzi ir veseli trīs pārvelkamo apavu pāri – nav varējusi izšķirties, kurš labāk iederētos vakara gaisotnē.

foto: Juris Rozenbergs
Žanna Dubska.

“Velc katrā kājā savādāku!” – kamēr pārējā kompānija sniedz košajai dāmai viedu padomu, kā šo dilemmu atrisināt oriģinālā veidā, namamāte, ieraugot, ka kājās uzāvusi mājas čības, steidz rīkoties un ērtos apavus nomaina pret svinīgākām kurpītēm. Ja reiz viesos ir slavena stiliste, arī saimniece nevar pa māju šļūkāt istabas čībās.

Tieši pirms šīs ciemošanās Dubskai gadījies arī kāds neliels amizants misēklis saistībā ar frizūru - baudot vannā romantisku vakaru sveču gaismā un runājot ar savu “boifrendu,” viņa nejauši “piededzinājusi” matus...

Pašmāju šovs “Vakariņš ar savējiem” skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai kanālā "360TV".

Žannas Dubskas grāmatas atklāšanas svētki

2018. gada 12. decembra vakarā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" ar izsmalcinātu ballīti un sabiedrībā zināmu viesu klātbūtni tika ...

gallery icon
31