Slavenības
2022. gada 26. marts, 05:03

Aleks Boldvins atgriežas kino pēc traģiskā negadījuma filmēšanas laukumā

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins kopā ar brāli Viljamu plāno uzsākt darbu pie divām komēdijām, informē interneta portāls "Deadline".

Vesterna "Rust" traģiskā filmēšanas diena, kurā Boldvins nošāva operatori

gallery icon
14

63 gadus vecais Aleks Boldvins atgriežas darbā piecus mēnešus pēc traģiskā negadījuma, kad no aktiera rokās esošās pistoles šāviena gāja bojā operatore Halina Hačinsa. Pistolē, no kuras aktierim pēc filmas scenārija bija paredzēts izšaut, nebija tukšas, bet gan īstas patronas. Šobrīd bojāgājušās operatores ģimene tiesājas ar Boldvinu, savukārt aktieris kategoriski noliedz savu vainu un norāda, ka pie atbildības ir jāsauc filmas producenti un par rekvizītiem atbildīgie cilvēki.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Operatore Halina Hačinsa.

Tagad kļuvis zināms, ka Aleks Boldvins pievienojies divu Ziemassvētku komēdiju filmēšanas komandām, darbs pie kinodarbiem norisināsies Itālijā. Portāla "Deadline" rīcībā ir informācija, ka līgumu par dalību šajās filmās Boldvins parakstījis vēl pirms traģēdijas kinolentes “Rust” uzņemšanas laukumā.

Aleks Boldvins sniedz interviju ABC žurnālistam Džordžam Stefanopulsam

gallery icon
21

Viņam paredzēts darbs pie animācijas-aktieru filmām “Kid Santa” un “Billie’s Magic World”. Abu Ziemassvētku komēdiju režisors ir Frančesko Sinkvemani. Aleks jau agrāk ir sadarbojies ar šo režisoru. Viņa kontā ir darbs pie zinātniskās fantastikas filmas “Andron - Black Labyrinth” (2016), savukārt viņa brālis Viljams Boldvins filmējies Sinkvemani Ziemassvētku komēdijā “The Christmas Witch” (2021). Darbs pie jaunajām filmām Romā jau esot sācies.

foto: Clint Brewer Photography/A.I.M // Vida Press
Aleka Bolvina brālis aktieris Viljams Boldvins.