Slavenības
2022. gada 22. marts, 06:02

Demija Mūra atzīmē šķirtā vīra Brūsa Villisa dzimšanas dienu: "Esmu pateicīga par mūsu jaukto ģimeni"

Jauns.lv

Holivudas aktieri Demija Mūra un Brūss Villiss bija precējušies no 1987. gada līdz 2000. gadam un viņiem ir trīs kopīgas meitas. Pēc šķiršanās abiem izdevies saglabāt neticami draudzīgas attiecības, tāpēc fanus absolūti neizbrīna, ka Mūra publiski sveikusi savu bijušo vīru dzimšanas dienā.

Demija Mūra savam bijušajam vīram Brūsam Villisam 67. dzimšanas dienā uzrakstījusi īpašu veltījumu. Sestdien 59 gadus vecā aktrise savā “Instagram” blogā publiskojusi fotogrāfiju, kurā ir redzama kopā ar Villisu. Viņa attēlu parakstījusi sekojoši: “Daudz laimes dzimšanas dienā, Brūs! Pateicīga par mūsu jaukto ģimeni”. Savu veltījumu viņa papildinājusi ar baltu sirsniņu.

Apsveikumam aktrise izvēlējusies attēlu, kurā abi stāv virtuvē un smaidot veras kamerā. Mūra šī  momentuzņēmuma laikā rokās tur virtuves dēlīti, kas pilns ar murķeļiem.

Demija Mūra un Brūss Villiss

gallery icon

Komentāros fani nav slēpuši prieku par to, kā Mūrai un Villisam arī pēc šķiršanās izdevies saglabāt tik sirsnīgu draudzību. Viens no faniem raksta: “Jūs bijāt paraugi manai jauktajai ģimenei! Un tas tiešām strādā! Visi ir laimīgi.”

Brūss Villiss ar trīs vecākajām meitām

gallery icon

Kāds cits fans bijušajam pārim raksta: “Jaukto ģimeņu mērķis! Dievinu jūs abus. Esat svētīti.”

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Demija Mūra un Brūss Villiss ar ģimeni 2020. gadā.

Mūra un Villiss, kurš sestdien atzīmēja 67. dzimšanas dienu, apprecējās 1987. gadā. Abu laulība šķirta 2000. gadā. Pārim ir trīs kopīgas meitas – Rūmera (33), Skauta (30)  un Talula (28).

Brūss Villiss ar sievu Emmu labdarības pasākumā Ņujorkā

Brūss Villiss un Emma Heminga ir precēti kopš 2009. gada un ģimenē audzina divas meitas.

gallery icon

2009. gadā Villiss apprecējās otro reizi, par sievu apņemot Emmu Hemingu. Šajā laulībā pasaulē nākušas divas meitas – Mabela (9) un Evelina (7).

Brūss Villiss un viņa ģimene

gallery icon

2020. gadā Mūra, Villiss un viņu trīs kopīgās meitas koronavīrusa karantīnas laiku pavadīja visi kopā.

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Demija Mūra un Brūss Villiss ar ģimeni 2020. gadā.

“Pandēmija ir nesusi daudz izaicinājumu un traģēdiju, taču es arī uzskatu, ka šis laiks devis daudz dāvanu un svētību,” intervijā Naomi Kempbelai pārdomās par sarežģīto laiku dalījusies Mūra. “Es personīgi jūtos pateicīga par to, ka daudz kas kļuva lēnāks un mums tika dots šis laiks.”

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Demija Mūra un Brūss Villiss ar ģimeni 2020. gadā.

“Tā sanāca, ka Brūss karantīnu pavadīja kopā ar mums,” atceras Mūra.

Vēlāk Mūrai un Villisam pievienojusies arī aktiera pašreizējā sieva Emma Heminga.

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā

gallery icon

“Manas meitas mīl mazās māsiņas. Man, mūsu ģimenei, neatkarīgi no tā, kāda tā ir, ir svarīgi turēties kopā. Lai mazās justos ērti kopā ar mani. Lai labāk iepazītu mani un savas māsas,” atzinusi Mūra. “Bija patiesi jauki.”

Brūss Villiss ar ģimeni apmeklē fermeru tirdziņu

Aktieris brūss Villiss ar seivu Emmu hemingu un meitām Mabelu un Evelīnu apmeklēja fermeru tirdziņu. Pārim bērnus pieskatīt palīdzēja arī ...

gallery icon