Nekādu privātu lidmašīnu un miesassargu. Džolija un Pits lido ekonomiskajā klasē. FOTO
Andželina Džolija un Breds Pits ar viesiem sešiem bērniem nesen kā devās no ASV uz Parīzi un pēc tam ar vietējo reisu uz Nicu. Viņi šim lidojumam neīrēja privāto lidmašīnu un pat nelidoja biznesa klasē. Ģimene ceļoja kā vairums no mums, izvēloties lidojumu ekonomiskajā klasē.
Slavenības
2015. gada 8. jūnijs, 19:29

Nekādu privātu lidmašīnu un miesassargu. Džolija un Pits lido ekonomiskajā klasē. FOTO

Jauns.lv

Andželina Džolija un Breds Pits ir vieni no slavenākajiem cilvēkiem pasaulē, taču, kad vien tas ir iespējams, pāris un viņu seši bērni cenšas dzīvot kā parasti cilvēki, neizmantojot zvaigznēm dotās privilēģijas.

Slavenā ģimene nesen kā devās no ASV uz Parīzi un pēc tam ar vietējo reisu uz Nicu. Viņi šim lidojumam neīrēja privāto lidmašīnu un pat nelidoja biznesa klasē. Džoliji-Piti ceļoja kā vairums no mums, izvēloties lidojumu ekonomiskajā klasē.

„Air France” salonā ģimene atpazīta otrajā lidojumā, kad visi astoņi mēroja ceļu uz Nicu. Pāris ceļojumā līdzi bija ņēmis visus sešus bērnus – Medoksu (13), Paksu (11), Zaharu (10), Šilo (9) un sešus gadus vecos dvīņus Vivjenu un Noksu.

Uz savienojošo reisu, kas veda no Parīzes uz Nicu ģimene divas stundas gaidīja Šarla de Gola lidostā, tāpat kā citi pasažieri. Ceļojumā viņi bija devušies bez miesassargiem, pārim bērnus pieskatīt palīdzēja tikai viena auklīte. Arī savas ceļasomas aktieru pāris nesa paši, neapgrūtinot personālu, kas par „dzeramnaudu” to būtu izdarījuši ar lielāko prieku. Savas somas paši nesa arī pāra bērni.

Acīgākie modes pārzinātāji jau ievērojuši, ka Andželina ceļā bija devusies zemās miesas krāsas „Chloe” kurpītēs, kas darinātas no dabiskās ādas un kuru cena veikalos sasniedz 390 eiro. Līdzīgas ērtās „baletčībiņas” iecienījušas arī citas slavenības – Emma Stouna, Rouzija Hantigtone-Vitlija un Līva Tailere.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press