Slavenības
2022. gada 15. marts, 05:43

Viņai nemaz nesalst? Rianna atkal izrāda kailu grūtnieces vēderiņu

Jauns.lv

Kļūst vēsi, tikai skatoties vien! Popzvaigzne Rianna iziešanai sabiedrībā izvēlējusies ļoti atklātu tērpu. Viņa bija ģērbusies krūšturī, miniatūros svārciņos un garos zābakos, kas sniedzas virs ceļgaliem. Savu kailumu topošā māmiņa piesedza ar lielu “oversize” tipa ādas jaku.

Šī nav pirmā reize, kad barbadosiešu popzvaigzne Rianna iziet sabiedrībā tērpā, kas akcentē viņas grūtnieces vēderu vai pat pilnībā atsedz to kailu. Kopš oficiāli izskanējušā paziņojuma, ka Rianna ir māmiņas cerībās, dziedātāja lepni izrāda savu jauno statusu.

Riannas pikantais grūtnieces stiliņš

gallery icon

Melno miniatūro ādas tērpu, kas atsedz kailu viņas vēderu, hita “Umbrella” izpildītāja bija izvēlējusies vakara iziešanai Santamonikā, Kalifornijā. Fotogrāfijas tapušas brīdī, kad dziedātāja kopā ar draugiem devās uz “Giorgio Baldi” restorānu.

Apjomīgo ādas jaku popzvaigzne bija atstājusi vaļā, visu skatienam atklājot sudraboto krūšturi un viņas augošo vēderu. Matus dziedātāja bija saņēmusi augstā zirgastē un koptēlu papildinājusi ar masīvām rotaslietām un tumšajām brillēm.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Pirms dažām nedēļām dziedātāja nofotografēta vairākos jutekliskos tērpos, kādus viņa bija izraudzījusies modes nedēļas pasākumu apmeklēšanai. Viens no tiem sastāvēja no miniatūrām stringa biksītēm, caurspīdīgas tilla kleitas, gariem vinila zābakiem un ādas mēteļa, kuru viņa turēja brīvi uz rokām atsedzot kailus plecus.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press

Šo koptēlu Rianna bija izraudzījusies “Dior” modes skates apmeklējumam Parīzes modes nedēļā.

foto: Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/ Vida Press

Dienu pirms šī pasākuma popzvaigzne izgāja sabiedrībā augumam piegulošā persiku krāsas ādas kleitā. Viņu pavadīja mīļotais vīrietis un gaidāmā bērna tēvs A$AP Rokijs, kurš bija ģērbies viscaur melnā.

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press

Rianna un reperis A$AP Rokijs, kura īstais vārds ir Rakims Maijers, ir kopā kopš 2020. gada.

Par gaidāmo bērnu pāris oficiāli paziņoja šā gada janvārī, kad jau kādu laiku klīda runas par dziedātājas iespējamo grūtniecību. Riannas fani jau tolaik apgalvoja, ka tā vairs nav “iespējamība”, jo viņi manījuši dziedātāju neskaitāmos pasākumos un grūtnieces vēderiņš nav vairs noslēpjams.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press

“Viņi noteikti apprecēsies,” izdevumam “The Mirror” norādījis kāds paziņa. “Viņa draugiem ir teikusi, ka vēlas ar viņu (A$AP Rokiju) būt kopā mūžīgi, un viņš ir par Riannu teicis to pašu.”

“Pagaidām nav plānu, kad ceremonija notiks, taču tas nebūs pirms bērna piedzimšanas.”

“Viņa vienmēr ir gribējusi apprecēties, un A$AP Rokijs ir viņas cilvēks uz mūžu.”

foto: Neil Warner/MEGA / Vida Press

 

Tēmas