Slavenības
2022. gada 5. marts, 06:23

“Jūs ne pēc savas gribas uzsūcāt šo propagandu”: Intars Busulis ierakstījis uzrunu Krievijas iedzīvotājiem

Jauns.lv

Dziedātājs Intars Busulis jau paudis savu nostāju, ka viņš iestājas pret asiņaino karu Ukrainā, kuru sācis Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Tagad mūziķis ierakstījis vēl vienu video, kurā aicinājis Krievijas iedzīvotājus attapties un beidzot pārstāt ticēt propagandai. Turklāt Busulis atzina, ka arī pats daļēji vainojams notiekošajā.

Intars Busulis video publiskojis savā otrajā Instagram profilā @busulis_official, kuram seko nedaudz vairāk cilvēku nekā pirmajam - 86 000.

Dziedātājs sevi iemūžinājis kanāla "Настоящее время" ziņu fonā, tādējādi parādot, kur ir īstā patiesība. “Ukrainā notiek karš. Ir jau astotā diena. Ukraiņi ir malači! Stāv, sargā savu valsti un tautu no Vladimira Putina armijas agresijas. Kāpēc es uzņemu šo video? Jo cilvēki man veltī daudz negatīvu komentāru, ka es ienīstu krievus, krievu tautu, Krievijas iedzīvotājus, ka es esmu fašists, nacists un tā tālāk. Draugi, es jums piedodu, jūs neesat vainīgi. Vainīga ir propaganda, kas jūs mocīja ļoti daudzus, daudzus gadus. Uzņemos atbildību par to arī, jo pēc visu kanālu ziņām - PBK, RTR Rossija, Rossija 24 - pēc visām šīm meliem pārpildītajām ziņām bija skaists šovs, kurā piedalījos, liekot domāt, ka viss ir kārtībā, dzīve turpinās un tad atkal ziņas, atkal meli, atkal visa pasaule krievus ienīst un ir pret krievu tautu. Tā nav taisnība! Mīļie, mostieties! Jūs ne pēc savas gribas uzsūcāt šo propagandu. Draugi, neticiet! Ejiet uz mītiņiem, padomājiet par jauno cilvēku bojāeju Ukrainā, viņiem ir 18-20 gadi vidēji. Mīļie vecāki, neklusējiet, izejiet ielās! Parādiet, ka jums nav vienalga! Tikai Krievijas iekšienē jūs varat uzvarēt ļaunuma varu, Vladimira Putina autoritāti! Nē karam! Nē Putleram! Brīvību Ukrainai!” sacīja Busulis.