TV
2022. gada 2. marts, 15:35

VIDEO: šovā "Četri uz koferiem" jūtūbera Edgara Fresh sarīkotais jogas seanss Tenerifē iegūst negaidīti erotisku pieskaņu

Jauns.lv

Jūtūberis Edgars Fresh, kurš ir veģetārietis un liels veselīga dzīves veida cienītājs, saviem šova "Četri uz koferiem" ceļojuma biedriem Tenerifē piedāvājis vienu no rītiem uzsākt atbilstošā gaisotnē, noorganizējot jogas nodarbību pludmalē.

Rezultāts gan laikam izdevies nedaudz atšķirīgs no iecerētā, jo apgarotas noskaņas vietā pasniedzēju piedāvātie vingrinājumi un elpošanas prakses kompānijas biedros nez kāpēc izraisījuši gluži erotiskas sajūtas.

"Instagram" zvaigzne Yana Bruk izskatās sajūsmināta un pavēsta, ka elpošanas prakse likusi viņai sajusties “neķītri”.

foto: Ekrānuzņēmums
"Instagram" zvaigznei Yanai Bruk elpošanas prakse likusi sajusties “neķītri”.

Arī drag queen Amuna Davis piekrīt, ka vingrotāju kustības un izdotās skaņas būtu viegli sajaukt ar tām, kas parasti atskan guļamistabā. To, ka viņam lielā mērā varētu būt taisnība, pierāda ieinteresēto garāmgājēju nepārprotamie skatieni.

Kantri mūziķei Linitai Mediņai gan joga patīk, un viņa būtu vēlējusies tai pievērsties nopietnāk, bet, ak vai - tieši torīt uzvilcies topiņš ar tik izteiktu dekoltē, ka nekādas garīgas prakses nav ne prātā.

Slavenību ceļojuma šovs "Četri uz koferiem" skatāms sestdienu vakaros kanālā "360TV".