foto: Vida Press
ABBA zvaigzne paziņo par 41 gadu ilgas laulības šķiršanu
Slavenības
2022. gada 23. februāris, 20:10

ABBA zvaigzne paziņo par 41 gadu ilgas laulības šķiršanu

Jauns.lv

ABBA zvaigzne Bjērns Ulvēuss un viņa sieva Lena nolēmuši šķirt 41 gadu ilgušo laulību, ziņo tabloīdi.

Pāris, kurš apprecējās 1981. gadā un kuriem ir divi kopīgi bērni, paziņojuši, ka nolēmuši šķirties, bet "paliks labi draugi", vēsta "Mirror".

"Pēc daudziem labiem un notikumu pilniem gadiem esam nolēmuši šķirties. Mēs paliekam tuvi un labi draugi, un turpināsim svinēt kopā mūsu mazbērnu dzimšanas dienas un citus ģimenes svētkus," paziņoja pāris.

Abi sāka satikties drīz pēc tam, kad Bjērns ižķīrās ar Agnetu Feltskūgu, ar kuru viņš apprecējās 1971. gadā, pirms grupa kļuva slavena. Pāra šķiršanās iedvesmojusi dažus no grupas dvēseliskajiem dziesmu tekstiem. Abi turpināja rakstīt mūziku.

foto: IBL/Shutterstock/ Vida Press
Bjērns ar sievu Lenu 2016. gadā.

Bjērns un Lena iepazinās Jaungada ballītē ABBA grupas biedru Bennija Andešona un Annifrīdas Lingstades mājās.

Savulaik runājot par iespēju atkal visiem kopā uzstāties, Bjērns sacīja: "Galu galā mēs nolēmām, ka, lai kāds būtu piedāvājums, būtu muļķīgi atgriezties kopā." Iepriekš par kopīgu uzstāšanos grupai piedāvāti 718 miljoni eiro.

Bet Bennijs iepriekš teicis: "Mums būtu vajadzīgs labs iemesls, lai reformētos un es tādu vienkārši neredzu. Mes nekad nevarēsim atjaunot senās dienas. Es labāk gribu, lai mani atceras tādu, kādi bijām pirms 30 gadiem."

Tēmas