TV
2022. gada 14. februāris, 18:30

VIDEO: Anna Lieckalniņa mēģina no Amuna Davis nagiem glābt kaktusu

Jauns.lv

Attiecību speciāliste Anna Lieckalniņa ir pārliecināta, ka arī augi spēj izjust sāpes, un tieši par šo jautājumu šovā "Četri uz koferiem" izcēlusies saķeršanās starp geštaltterapeiti un drag queen Amuna Davis.

Portugālē slavenības ieradās kādā botāniskā dārzā, kuru ieraugot, Amuna Davis neslēpj sajūsmu un atklāj, ka ir liels augu mīlētājs un sevi dēvē pat par “augu dievieti”. Parks ne tikai izceļas ar kaktusu daudzveidību, bet arī kļuvis par tādu kā “atzīmēšanās” vietu tūristiem – par piemiņu ieskrāpējot savu vārdu uz milzīgā sukulenta lapām. Nu gluži kā Latvijas klintīs un alās.

Annai Lieckalniņai šāda rīcība šķiet barbariska, bet Dāvis, protams, ir pirmais, kurš steidz šādi iemūžināt savu neatkārtojamo personību, nemaz nesatraucoties, ka no “augu dievietes” pārtaps par “augu huligānu”. Anna uz to nespēj noskatīties, un metas nabaga augu glābt. Vai viņai tas izdosies un kurai no frontēm – augu aizstāvim vai dumpiniekam – piebiedrosies pārējie ceļabiedri?

foto: Publicitātes
Braucienā uz Portugāli devusies īpaši kolorīta kompānija – iemīļotā seriālu un kino aktrise Evija Skulte un asprātīgais Valmieras teātra aktieris Imants Strads, kuriem pievienosies šova iepriekšējās sezonas uzvarētāji - spilgtais drag-queen un make-up meistars Amuna Davis jeb Dāvis Ķimene un attiecību speciāliste Anna Lieckalniņa.

“Četri uz koferiem” jaunākās sērijas lūkojamas sestdienu vakaros kanālā "360TV".