foto: ITAR-TASS/Scanpix
Izņemta liela daļa smadzeņu: atklājas jaunas detaļas par smagi slimo Zavorotņuku, kura jau divus gadus cīnās ar vēzi
Slavenības
2022. gada 10. februāris, 06:38

Izņemta liela daļa smadzeņu: atklājas jaunas detaļas par smagi slimo Zavorotņuku, kura jau divus gadus cīnās ar vēzi

Jauns.lv

Masu medijiem kļuvušas zināmas jaunas detaļas par aktrisi Anastasiju Zavorotņuku, kura sirgst ar glioblastomu. Zināms, ka ar smadzeņu vēzi populārā krievu seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei diagnosticēja pirms trīs gadiem.

Aktrise pārcietusi divas operācijas, viņai izņemta daļa smadzeņu un tas nevarēja palikt bez sekām. Turklāt šis onkoloģijas veids nav izārstējams, kas ļoti ietekmē zvaigznes morālo stāvokli.

Spriežot pēc retajiem paziņojumiem no zvaigznes radiem, aktrises stāvoklis ir smags, neskatoties uz visiem ārstu pūliņiem. Kā vēsta "Komsomoļskaja pravda", šobrīd Zavorotņuka atrodas savā piepilsētas mājā, no kuras viņu ved uz procedūrām.

Par to, kā tagad izskatās aktrise, pastāstījusi aculieciniece, kura pamanīja aktrisi ratiņkrēslā, kad kopēja viņu vedusi uz mašīnu. Pēc sievietes vārdiem, atpazīt skaisto aktrisi esot grūti, seja esot kļuvusi apaļīga, viņa pieņēmusies svarā.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Sieviete atzīmēja, ka nemainīgas palikušas vien acis. Aktrisei apkārt esošie cilvēki tāpat ziņojuši, ka Zavorotņuku nomocījušas gaidas pēc uzlabojumiem.

Pēc ģimenei tuvu stāvošā vārdiem, lielu daļu laika Zavorotņuka pavada horizontālā stāvoklī. Viņai ir paralizēta labā ķermeņa puse, nedarbojas roka un nav iespējas pārvietoties patstāvīgi. Pasliktinājusies arī redze un runasspējas. Medikamentu dēļ viņa stipri pieņēmusies svarā.

Tāpat izmainījusies arī zvaigznes uzvedība: "Viņa nevar ilgi koncentrēt uzmanību. Šķiet, ka viņa nav klātesoša." Ārsti esot norādījuši, ka šī slimība nav izārstējama un šajā etapā var runāt tikai par to, lai paildzinātu pacientes dzīvi.