Slavenības
2022. gada 31. janvāris, 16:20

Eva Johansone vīram dzimšanas dienā dāvā dēlu

Jauns.lv

Latvijas Televīzijas kultūras žurnālistes Evas Johansones (35) un mākslinieka Voldemāra Johansona (42) ģimene priecīgi vēsta, ka kļuvusi kuplāka. Pasaulē nācis dēls, kam dots jaudīgas dievības vārds.

27. janvārī Rīgas Dzemdību namā pasaulē nācis Evas un Voldemāra otrais bērns. Puisēns nosaukts par Toru. Kā zināms, ģermāņu un skandināvu mitoloģijā Tors ir pērkona, vētras un auglības dievs.

Vēsti par ģimenes papildinājumu laimīgā māmiņa Eva Johansone plašākai publikai pavēstīja sava vīra Voldemāra 42. dzimšanas dienā, ievietojot ierakstu soctīklā "Instagram": “Planētas turpina riņķot, visi dodas savās gaitās, bet mums ar Voldemāru Johansonu mazliet apstājies laiks. Daudz laimes dzimšanas dienā, mīļais vīrs un paldies, ka mums kopš 27.01. ir Tors Johansons!”

Pirmo atvasi - dēlu Orestu - pāris pasaulē sagaidīja 2018. gadā, un oktobrī puikam apritēja trīs gadi.

Eva un Voldemārs apprecējās 2017. gada jūlijā Šveices Alpos; pirms kāzām Eva bija pazīstama ar uzvārdu Ikstena. Kā zināms, pirms liktenīgās sastapšanās ar tagadējo vīru Voldemāru erudītā kultūras žurnāliste piecus gadus nodzīvoja laulībā ar mūziķi Jāņa Strapcānu.

Evas un Voldemāra Johansonu sapņu kāzas

Evas un Voldemāra Johansonu sapņu kāzas.

gallery icon

Pirms nepilna gada, aizvadītās vasaras sākumā, Eva Johansone piedzīvoja dziļas sēras, jo, neuzveicot cīņu ar smagu slimību, aizsaulē tika aizsaukta viņas mamma Saeimas deputāte Inese Ikstena.