Slavenības
2022. gada 30. janvāris, 16:16

Dziedātāja Ieva Kerēvica ir otrā bērniņa gaidībās

Santa Sergejeva

Jauns.lv

Krāšņajā finālšovā Daugavpils olimpiskajā centrā, kur noslēdzās Latvijas Radio 2 aptauja "Muzikālā banka 2021", uz skatuves vērojām arī dziedātāju Ievu Kerēvicu, kas ar kolēģiem Aiju Vītoliņu, Andri Ērgli un Ati Ieviņu nodziedāja Zigmara Liepiņa popūriju no kinofilmas "Vajadzīga soliste". Vērīgākie skatītāji pamanīja dziedātājas vizuālās pārvērtības.

Sarunā ar portālu Jauns.lv dziedātāja Ieva Kerēvica apstiprina priecīgo dzīves notikumu, atklājot, ka ir otrā bērniņa gaidībās.

Par to, vai dziedātājas meitai Grietai būs māsiņa vai brālītis, Ieva vēl nevēlas runāt, bet saka, ka tas kļūs zināms jau pavisam drīz - pavasarī.

Ievas Kerēvicas drēbju skapis

gallery icon

Dziedātāja ir tik mundra un dzīvespriecīga, ka koncertēs un kā vokālā pedagoģe darbosies līdz brīdim, kad būs jāpaņem pauze. Taču tikmēr viņa no darba pienākumiem nevēlas atturēties. “Tas katrai dziedātājai ir ļoti individuāli, cik ilgi viņa muzicē bērniņa gaidību laikā. Droši vien tas ir atkarīgs no mūzikas žanra, ko māksliniece pārstāv. Man patīk, jo es jūtos ļoti labi to darot. Jāteic, ka vislabāk jūtos dziedot,” viņa nosaka.

Dziedātājas Ievas Kerēvicas un dejotāja un horeogrāfa Ģirta Bisenieka attiecībās 2014. gada 21. augustā dzimusi meita Grieta. Pāris bija iepazinies pirms vairākiem gadiem, kopā strādājot pie drāmas "Adata". Ģirts bija bildinājis Ievu un abi plānoja apprecēties, kad meita paaugsies. Tiesa gan, pirms dažiem gadiem abu ceļi šķīrās.

2021. gada "Muzikālās bankas" labāko trijnieka paziņošana

2021. gada "Muzikālās bankas" fināla šovā, kas norisinājās Daugavpils Olimpiskajā sporta centrā triumfēja "Prāta Vētras" un "Tautumeitu" kopdarbs "Tur, kur ...

gallery icon

"Muzikālās bankas 2021" apbalvošanas ceremoniju Daugavpilī Ieva apmeklēja jaunā dzīvesdrauga un gaidāmā bērniņa tēta sabiedrībā. Ievas skatuves kolēģi aizkulisēs sačukstējās, ka dziedātājas jaunais draugs ir ne tikai simpātisks, bet arī sirsnīgs cilvēks.