Mākslinieces Margaritas Vilcānes jubilejas koncerts "Margarita. Melodija. Mode"

Godinot mākslinieci Margaritu Vilcāni, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) un Latvijā iemīļoti mūziķi - maestro Raimonds Pauls, dziedātāji Intars Busulis, ...

gallery icon
Mūzika
2022. gada 26. janvāris, 08:27

FOTO: ar Latvijā iemīļotiem mūziķiem aizvadīts mākslinieces Margaritas Vilcānes jubilejas koncerts

Jauns.lv

Godinot brīnišķīgo mākslinieci Margaritu Vilcāni, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) un Latvijā iemīļoti mūziķi - maestro Raimonds Pauls, dziedātāji Intars Busulis, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš un daudzi citi - otrdien, 25. janvārī, vienojās jubilejas koncertā "Margarita. Melodija. Mode".

Dziedātājas jubilejas koncertā klausītājus priecēja Normunds Rutulis, Intars Busulis, Daumants Kalniņš, instrumentālā grupa Kristapa Krievkalna vadībā un, protams, pati jubilāre. Līdzās Margaritai Vilcānei uzstājās arī īpašie viesi - modes māksliniece Asnāte Smeltere un maestro Raimonds Pauls. Koncerts noritēja kā jubilāres un citu mākslinieku saruna, kurā savijās tādas populāras dziesmas kā “Par pēdējo lapu”, “Paliec un neaizej”, “Baltā saule” un citas.

Turpat Lielajā ģildē no 29. janvāra līdz 26. februārim iespējams apskatīt multimediālo Margaritas Vilcānes skatuves tērpu izstādi, iezīmējot modes unikālo vietu estrādes jomā 20. gadsimta otrajā pusē. Tērpu māksliniece - Ārija Punenova.

Margaritas Vilcānes tērpu izstādes atklāšana

Lielajā Ģildē atklāta mākslinieces Margaritas Vilcānes tērpu izstāde.

gallery icon

Izstāde apskatāma Lielās ģildes Baltajā zālē no 29. janvāra līdz 26. februārim pirmdienās un otrdienās no plkst. 12.00 līdz 15.00 un koncerta norises laikā. Izstāde būs apskatāma arī divās īpašās dienās, 29. janvārī un 19. februārī no plkst. 12.00 līdz 15.00, klāt esot idejas autorēm un modes māksliniecēm, kas sniegs stāstījumu par tērpiem.

Margarita Vilcāne laiku lokos

Dziedātāja Margarita Vilcāne laiku lokos.

gallery icon