Slavenības
2022. gada 24. janvāris, 11:22

Gluzunovu šķiršanās sāga turpinās - Artjoms nav apprecējis savu bērnu māti, jo viņam jau 10 gadus ir cita sieva

Jauns.lv

Pavisam nesen sabiedrību pāršalca Gluzunovu šķiršanās skandāls, un nu telekanāla "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā" viesojoties pie Agritas Bindres-Blumenauas, Artjoms atklājis laulības dzīves aizkulises - viņš ne tikai krāpis dzīvesbiedri Elīnu, bet attiecību laikā bijis precējies ar citu sievieti.

Kā izrādās, pirms desmit gadiem apmeklējot masāžu, Artjoms saskatījies ar kādu taizemieti. Iemīlējies un pēcāk ar sievieti mijis arī gredzenus. Kopdzīvei gan nav bijis lemts ilgs mūžs - sieva bijusi spiesta Latviju pamest un abi laulātie vairs nav tikušies.

Artjoms pieļauj, ka tās varētu būt bijušas aprēķina laulības un sievieti nav vadījusi mīlestība, taču viņš gan esot bijis iemīlējies. Kad Agrita vaicā, vai ir pieņemami dzīvot attiecībās, kurās aug bērni, un vienlaikus būt laulībā ar citu, Artjoms atbild lakoniski: “Es tur neredzu nekādas problēmas.”

Tiesa, Artjoms sarunā liek manīt, ka viņa dzīvesbiedrene gan nav bijusi mierā ar šo situāciju: “Elīna man visu laiku zāģēja – kad tu izšķirsies, kad mēs beidzot apprecēsimies? Bet ja godīgi, es neredzēju to cilvēku, ar kuru tiešām gribu apprecēties."

foto: Publicitātes
Elīna un Artjoms pirms šova "Ģimene burkā". It kā laimīgs pāris, no malas skatoties.

Realitātes seriāla “Ģimene burkā” jauno sezonu skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai telekanālā "360TV".