Slavenības
2021. gada 29. decembris, 13:44

“Tikai virsraksti” gada lasītāko ziņu apskats: advokāts bez biksēm “Zoom” sapulcē, Ķesteris pieņēmies svarā, Trampa saldās vājības

Jauns.lv

Gada noslēdzošajā epizodē stāvkomiķi Rūdolfs Kugrēns un Jānis Kreičmanis spriež par portāla “jauns.lv” lasītāju vidū populārākajām ziņām 2021. gadā. Topa augšgalā lielākoties skumjas ziņas, taču pietiekami liela interese bijusi arī par neplānotām pikantērijām tiešsaistē, dažādiem dzīves paradoksiem un slavenību ikdienas niansēm.

Viens no raidījuma “Tikai virsrakti” vadītāju favorītiem – raksts par aktiera Ģirta Ķestera pieņemšanos svarā, kas ir arī 2021. gada sestā lasītākā ziņa portālā jauns.lv; uz tās noklikšķināts 165 975 reizes.

Lasītāju un komiķu neviltotu interesi raisīja arī stāsts par advokātu, kurš aizmirsa par ieslēgto kameru un tiešsaistes laikā ar klienti nodevās mīlas priekiem. Tas lasīts gandrīz 77 000 reižu.  Tikai nedaudz popularitātē atpaliek patiesība par to, kas notika, ja nospieda īpašo pogu uz bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa darba galda.

2021.gadā tūkstošiem portāla lietotāju interesi raisījuši arī raksti par bīstamo avokado augli, neparastiem, bet praktiskiem ķiršu kauliņu pielietojuma veidiem un, protams, mīlas horoskops jaunajam gadam. Vai piepildījušās prognozes Rūdolfa Kugrēna un Jāņa Kreičmaņa zodiaka zīmēm, skaties pievienotajā video!