foto: London Entertainment / SplashNew/ Vida Press
Arnolds Švarcenegers uzdāvina veterāniem 25 mājas, bet tik un tā saņem kritiku
Arnolds Švarcenegers.
Slavenības
2021. gada 29. decembris, 05:26

Arnolds Švarcenegers uzdāvina veterāniem 25 mājas, bet tik un tā saņem kritiku

Jauns.lv

"Lūk, kas ir Ziemassvētki," pirms dažām dienām savā "Twitter" kontā ierakstīja Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigzne Arnolds Švarcenegers. Viņš šajā svētku laikā uzdāvinājis 25 tā sauktās "mazās mājas" veterāniem bezpajumtniekiem, kas mitinās kādā no Losandželosas rajoniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Arnolds Švarcenegers ziedojis 250 000 ASV dolāru, lai palīdzētu bezpeļņas organizācijai “Village for Vets”. Viņš pats personīgi piedalījās jauno māju atklāšanas ceremonijā, kā arī soctīklos publicēja fotogrāfijas un klāstīja savas domas par notiekošo. “Jums visiem ir iespēja kādam kaut ko izdarīt šajos svētkos,” rakstīja bijušais Kalifornijas gubernators. “Tam obligāti nav jābūt kaut kam lielam. Vienkārši ziedojiet dažas minūtes laika, lai palīdzētu kādam citam.”

Losandželosā pastāv mājokļu problēma, kas daļēji izraisījusi arī bezpajumtniecības pieaugumu. Saskaņā ar Losandželosas Bezpajumtnieku pārvaldes ikgadējām aplēsēm, bezpajumtnieku skaits apgabalā no 2019. līdz 2020. gadam palielinājies par 12,7 procentiem un sasniedzis vairāk nekā 66 tūkstošus cilvēku, kuriem nav māju. Četri tūkstoši no viņiem ir veterāni.

Švarcenegeram krekliņš ar savu foto

Spraiga sižeta filmu zvaigznei Švarcenegeram krekliņš ar savu foto.

gallery icon
7

Interesanti, ka ne visi ir pozitīvi novērtējuši Švarcenegera rīcību. Daudzi viņa sekotāji vietnē “Instagram” kaunina aktieri, uzskatot viņa žestu par izsmieklu un neveiksmīgu PR gājienu. “Viņi cīnījās par brīvību, uz kuru tev bija nospļauties”, “Lēts PR!”, “Tas ir briesmīgi – redzēt, kā izturas pret veterāniem, kuri dzīvo kurpju kastēs”, “Riskējiet ar savu dzīvību ASV dēļ, lai pēc tam dzīvotu suņubūdā,” raksta kritiski nosakņotie sekotāji.

Arnoldam Švarcenegeram 70!

Arnoldam Švarcenegeram 70!

gallery icon
70