foto: LETA
Bijusī "Latvijas pasta" valdes locekle Inga Šīna tirgo par 20 000 eiro pirktu luksusa dīvānu
Inga Šīna.
Slavenības
2021. gada 26. decembris, 07:19

Bijusī "Latvijas pasta" valdes locekle Inga Šīna tirgo par 20 000 eiro pirktu luksusa dīvānu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijusī Valsts akciju sabiedrības "Latvijas pasts" valdes locekle Inga Šīna ievietojusi sludinājumu, ka meklē jaunu īpašnieku savam "Fendi" zīmola stūra dīvānam, kas pirms diviem gadiem pirkts par 20 tūkstošiem eiro.

"Oriģināls "Fendi" stūra dīvāns, kas sastāv no lielā un mazā dīvāna. Tiešām luksusa prece! Bēša āda un velūra brūnas sēžamās daļas. Lietots 2 gadus. Pārdodam, jo nopirkām mēbelētu dzīvokli. Uzdāvini savai mājai to labāko Ziemassvētkos!" - kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tad pirkšanas un pārdošanas lapā "Andele Mandele" šādu sludinājumu ar fotogrāfijām ievietojusi bijusī "Latvijas pasta" valdes locekle Inga Šīna, kas vairāk nekā 20 gadu bijusi "Rietumu bankas" labdarības fonda vadītāja.

foto: Ekrānuzņēmums

Pārdošanas sludinājumā, kas publiskots šā gada 25. novembrī, teju mēnesi šā brīža cena par luksusa stūra dīvānu bija norādīta 2800 eiro, taču pirms pašiem Ziemassvētkiem, tā arī nesagaidot reālu pircēju, tā tika krietni pazemināta, un dīvāns kļuva pieejams par 1900 eiro. Tas ir pat mazāk nekā 10 procentu no sākotnējās preces vērtības, kas, kā sludinājumā norādījusi Šīna, iegādāts par 20 tūkstošiem eiro.

foto: Ekrānuzņēmums

Par Ingas Šīnas turīgumu un atļaušanos luksusa dzīvi šaubām pamata nav. Kā zināms, vēl nesen viņa bija precējusies ar Latvijā zināmo nekustamā īpašuma lieluzņēmēju Edgaru Šīnu, un eksvīrs kopā ar Ingas dēlu Raiti Šīnu pirms diviem gadiem bija iekļauti Latvijas 25 bagātāko uzņēmēju ģimeņu sarakstā, kurā gozējās arī citas miljonāru ģimenes, tostarp Lembergi, Kargini, Lipmani, Kesenfeldi, Šķēles, Šleseri un citi.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" svētku dubultnumurā!