foto: ekrānuzņēmums no video
Andželina Džolija parāda, kas viņai rokassomiņā
Andželina Džolija.
Slavenības
2021. gada 26. decembris, 06:31

Andželina Džolija parāda, kas viņai rokassomiņā

Jauns.lv

Holivudas aktrise Andželina Džolija atzinusi, ka visbiežāk viņa nēsā ietilpīgu "mammas somu", kurā var ievietot visu, kas varētu būt vajadzīgs viņas bērniem.

Andželinai Džolijai intervijās ne pārāk patīk stāstīt par savu privāto dzīvi, taču žurnāla “Vogue” britu izdevuma reportierim viņa ļāvusi ieskatīties savā rokassomiņā un pastāstījusi, ko viņa tajā vienmēr nēsā līdzi. Sešu bērnu mamma sabiedrībā visbiežāk iziet ar apjomīgām rokassomām. Viņa dod priekšroku tādu zīmolu darinājumiem kā “Saint Laurent”, “Celine”, “Salvatore Ferragamo” un “Louis Vuitton”.

Kā norādījusi aktrise, šāda izmēra soma ir dzīves nepieciešamība, jo bērni bieži vien lūdz mammu paturēt pie sevis viņu rotaļlietas, siltās jakas un visādus sīkumus, ko pašiem slinkums nest rokās.

Video fragmentā Džolija nerāda lielo mammas somu, jo tajā esot pārāk daudz viņas bērnu lietu. Žurnālam “Vogue” aktrise atklāj, kāds ir viņas personīgās rokassomas saturs. Andželina izvēlējusies klasisku zīmola “Old Céline” somu ar retro stila aizdari.

Pirmā lieta, ko aktrise izņem no somas, ir aviatoru stila saulesbrilles, ko darinājis zīmols “Alexander McQueen”. Lai arī tās jau esot saskrāpētas, spoguļstiklu brilles lieliski spēj paslēpt acis. Džolija nekad nešķiras no “Guerlain” mitrinošās eļļas pudelītes. Viņai vienmēr ir līdzi zāles pret alerģiju un galvassāpēm, zīmulis un pildspalva, sejas aizsargmaska un naudasmaks.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon

Ir arī šokolādes tāfelīte, kuru Džolija glabā tikai un vienīgi sev. Aktrise atklāj, ka reizēm vajag uzlabot garastāvokli un šokolādei to padodoties izdarīt vislabāk.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon