Slavenības
2021. gada 17. decembris, 10:15

VIDEO: Juris Kaukulis dalās ar komisku stāstu par īpaši bohēmisku ceļojumu uz Maskavu

Jauns.lv

Kanāla "360TV" šovā "Pasaki to skaļi" grupas "Dzelzs vilks" solista Jura Kaukuļa kolēģis Mārcis Judzis dalījās ar varen jautru stāstu par braucienu uz Maskavu - pirms sēšanās vilcienā katrs veikalā paņēmuši pa pudelei grādīgā dzēriena, taču paspējuši tās iztukšot jau līdz Ogrei, kas novedis pie tā, ka jādodas uz restorānvagonu pēc papildinājumiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mēs atzīmējām diezgan strauji," atminas Juris. "Šauras telpas, gaiss nav pārāk svaigs. Man kļuva slikti. Kad ienāca Krievijas robežsargi ar muitniekiem, es tur stāvēju un turējos. Viņi uzreiz saprata, kas notiek - lūdzu, lūdzu, uz tualeti. Pilnīgi neko man nepārbaudīja."

"Dzelzs vilks" koncertē no balkona Mārupē

2020. gada 20.augustā, Mārupes Kultūras nama iekšpagalmā Brīvdabas kino vakaru ieskandināja grupa "Dzelzs Vilks".

gallery icon
53

Jautri gājis arī atpakaļceļā: "Viss vagons guļ, un tad atkal apstājamies. Mēs jau ceļamies augšā, kad mūsu istabā iebāžas galva - ā, šos mēs jau pazīstam. Šitie var gulēt. Uz robežas bija tie paši. Mums atkal jau nepārbaudīja dokumentus. Izklausās neticami, bet tas bija diezgan komiski. Viņi jau saprata, ka muzikanti brauc. Mākslinieki. Tā tomēr bija pirmā reize, kad "Dzelzs vilks" brauca uz Maskavu spēlēt. Pirmais koncerts austrumu pusē."

"Dzelzs vilka" uzstāšanās festivālā "Positivus 2016"

2016. gadā no 15. līdz 17. jūlijam Salacgrīvā notiek festivāls "Positivus 2016".

gallery icon
42

Visu raidījumu “Pasaki to skaļi” skaties trešdienās kanālā "360TV".