Slavenības
2021. gada 13. decembris, 15:21

Bena Afleka un bijušās draudzenes Anas de Armasas erotiskais trilleris nepiedzīvo pirmizrādi

Jauns.lv

Nedaudz vairāk nekā mēnesi pēc paredzētā iznākšanas datuma filmu studija "20th Century Studios" izņēmusi no kinoteātru kalendāra gaidāmo Bena Afleka un Anas de Armasas erotisko trilleri "Deep Water", atstājot tā statusu pašlaik neskaidru.

Filma tapusi pēc 1957. gadā sarakstītā Patrīcijas Haismitas romāna “Deep Water” motīviem. Tā iezīmē kulta filmas “9 ½ nedēļas” režisora Adriana Laina atgriešanos režisora krēslā pēc divdesmit gadu prombūtnes.

Galvenās lomas erotiskajā trillerī atveido bijušais pāris patiesajā dzīvē Bens Afleks un Ana de Armasa. Šī ir Adriana Laina pirmā pilnmetrāžas spēlfilma kopš “Unfaithful” (“Neuzticīgā”) tālajā 2002. gadā. Tajā galvenās lomas atveidoja Daiena Leina, Ričards Gīrs un Olivjē Martiness.

Bens Afleks un Ana de Armasa

gallery icon

Filmā Afleks un de Armass ir redzami kā “Viks un Melinda Van Alleni, pievilcīgs jauns precēts pāris, kura prāta spēles ieņem pavisam citu gaitu, kad viņiem līdzās sāk atrast mirušus cilvēkus. Pāris dzīvo laulībā bez mīlestības, ļaujot otram ieviest mīļākos, taču drīz vien iestājas haoss”.

“Deep Water” šobrīd ir jau otrā Anas de Armasas filma, kas gaida jaunu iznākšanas datumu. Aktrise, kas nofilmējusies jaunajā Bonda filmā “No Time To Die” (“Nav laiks mirt”) gaida arī Merilinas Monro biogrāfiskās filmas “Blonde” iznākšanu uz ekrāniem. “Netflix” šogad atsauca tās pirmizrādes datumu, lai izvairītos no “jau pārpildītās balvu sezonas”.

Pagaidām nav nekādas informācijas no kompānijas “20th Century Studios” pārstāvjiem par to, kad paredzēts izdot jauno filmu “Deep Water”. Taču nebūtu brīnums, ja tā drīzumā nonāktu kādā no straumēšanas platformām.