Uh! Lola 50 gados nodod uguņus skaistumkonkursā un tiek pie kroņa. FOTO
Dziedātāja Lolita Novikova skaistumkonkursā „Mrs.Planet 2015” tika pie kroņa un diviem tituliem. Viens par talantu, bet otrs par draudzīgumu konkursa norises laikā.
Slavenības
2015. gada 30. jūnijs, 12:08

Uh! Lola 50 gados nodod uguņus skaistumkonkursā un tiek pie kroņa. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja un TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” dalībniece Lolita Novikova, kas plašāk zināma ar segvārdu Lola, skaistumkonkursā Bulgārijā tikusi pie diviem tituliem.

Lai gan sākumā dziedātāju māca šaubas, vai piedalīties konkursā „Mrs.Planet 2015”, viņa tomēr piekrita Latviju pārstāvēt šajā pasākumā. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Novikova teic – šī bijusi pirmā reize viņas dzīvē, kad ļāvusies tādam izaicinājumam: „Neskatoties uz to, ka biju vecākā konkursante, es iejutos labi un ieguvu ne tikai titulu „Mrs.Talent” un kroni, bet arī „Mrs.Friendship”, kas ir tituls par draudzīgumu.”

Lola konkursam sākusi gatavoties vien pāris dienu pirms došanās uz Bulgāriju. „Paldies draudzenēm, kas man pēdējā brīdī palīdzēja atrast tērpus un sagatavoties pasākumam. Ņemot vērā, ka tas bija ne tikai talantu šovs, bet arī skaistumkonkurss, man bija jāsagatavojas. Dziedāju Tīnas Tērneres dziesmu „ Simply The Best”. Šī dziesma man ir ļoti īpaša, jo reiz ar to es pat iekaroju sava drauga sirdi. Arī žūrijai tā tik ļoti patika, ka viņi manas uzstāšanās laikā cēlās kājās un aplaudēja,” sajūsmināta ir Lola.

Viņa stāsta, ka konkursa finālā piedalījušās 11 dalībnieces. „Bija ļoti skaistas un talantīgas sievietes no Krievijas, Ukrainas Igaunijas un citām valstīm. Bija arī topmodeles, kurām kājas „aug no ausīm”,” ziņo dziedātāja.

Lola atzīst, ka konkursā gūta jauna pieredze un lieliskas emocijas. „Vispār aizbraucu uz konkursu vairāk kā uz atpūtu – nedomāju, ka tas izvērtīsies šādi. „Tagad man kronis stāv mājās īpašā kastītē. Priecājos arī par Bulgārijas rožu parfimēriju, kuru man uzdāvināja. Tā ir kolosāla,” priecājas Novikova.

Kasjauns.lv / Foto: no Lolitas Novikovas privātā arhīva