Parisas Hiltones spilvenu kolekcija

gallery icon
Slavenības
2021. gada 8. decembris, 05:46

Tagad ikviens fans var iet gulēt kopā ar Parisu Hiltoni

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne, sabiedrības dāma un uzņēmēja Parisa Hiltone parūpējusies par īpašu dāvanu svētkos saviem faniem. Tagad katrs, kurš vēlas, var ņemt viņu sev līdzi uz guļamistabu un doties gulēt kopā. Hiltone sagatavojusi lielāku un mazāku spilvenu kolekciju, uz kuriem drukāta viņas fotogrāfija.

Reiz sabiedrības dāma Parisa Hiltone lepojās, ka ir viena no vairāk fotografētajām sievietēm pasaulē. Arī ziņu slejās teju ik dienas netrūka jaunas informācijas par viņas ikdienas gaitām un mīlas romāniem. Pēdējā laikā par Hiltoni dzirdēts visai maz, taču viņai aizvien ir uzticama fanu armija. Tieši par viņiem pirmssvētku laikā padomājusi slavenība.

Parisa Hiltone parāda saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu

gallery icon

Sadarbībā ar spilvenu ražotājiem “The Pillow Guy” viņa izdevusi savu spilvenu kolekciju. Apdrukai Hiltone izvēlējusies jutekliskas savas fotogrāfijas, kas tapušas dažādos laika posmos un kurās viņa redzama apakšveļā vai pat bez tās.

foto: Ekrānuzņēmums

Katrs 45 centimetrus augstais spilvens nopērkams par 24,95 ASV dolāriem. Savukārt 80 centimetru lielie spilveni faniem izmaksās 39,95 ASV dolārus. Ikviens piedāvātais spilvena modelis iegādājams abos izmēros.

foto: Ekrānuzņēmums