Slavenības
2021. gada 9. decembris, 05:32

Sandra Bulloka pastāsta par mulsinošu gultas ainu ar Raienu Reinoldsu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Sandra Bulloka atcerējusies smieklīgu atgadījumu, kas piemeklējis viņas kolēģi Raienu Reinoldsu. 2009. gadā abi aktieri strādāja pie romantiskās komēdijas “The Proposal”. Kad nonāca līdz gultas ainu filmēšanai, ticis darīts viss, lai Raiens un Sandra filmēšanas laukumā nejustos satraukti un būtu pārliecināti.

“Todien mums vajadzēja filmēties kailiem, un mums bija slēgts filmēšanas laukums. Neviena nepiederoša persona te nevarēja atrasties, tikai stilisti ieskrēja, lai pielabotu frizūru un meikapu,” atceras Bulloka.

Lai no svešu skatieniem piesegtu pašas intīmākās vietas, aktieriem iedotas miesas krāsas uzlīmes. Pēc Sandras Bullokas teiktā, viņa un ekrāna partneris atradušies ļoti neērtā situācijā, jo nevarēja pat daudz kustēties epizožu uzņemšanas starplaikos. Taču, pat ievērojot šo piesardzību, kaut kas noticis ar Reinoldsa “piesegu” un viņa vīrišķie dotumi atklājušies visu skatieniem.

“Es izdzirdēju [režisores] Annas Flečeres balsi, kas nāca no tumsas: “Raien, mēs redzam tavas bumbas!”,” papildināja Bulloka. “Un man prātu pārskrēja doma: “Ak, Dievs! Tikai neskaties lejup. Neskaties lejup”.”

Sandrai Bullokai – 50!

gallery icon
67

Aktrise atzīmē, ka viņas kolēģis reaģējis ļoti profesionāli. “Viņš saglabāja mieru un bija absolūti nesatricināms.” Savukārt Sandrai nepatika režisores reakcija: “Visi uzreiz pagriezās, mēģinot kaut ko saskatīt. Es padomāju: “Anna, šo informāciju varējāt pasniegt kaut kā citādāk…” Mēs [ar Raienu] esam seni draugi, tāpēc man bija vienalga, kas tur ir un kā, bet visi pārējie, pateicoties Annai, pievērsa uzmanību šai ķermeņa daļai.”

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon
10

Raiens Reinoldss. Seksīgākais vīrietis pasaulē

gallery icon
9