Ūdris un Balode gatavojas hipiju kāzām; šogad viņiem būs arī bērns
Grupas „The Hobos” līderis Rolands Ūdris un viņa mīļotā sieviete Ilona Balode pēc septiņu gadu draudzības gaida pirmdzimto un ir gatavi laulībai.
Slavenības
2015. gada 30. jūnijā, 17:31

Ūdris un Balode gatavojas hipiju kāzām; šogad viņiem būs arī bērns

Jauns.lv

Latvijas šovbiznesa trakulīgais pāris – mūziķi Rolands Ūdris (40) un Ilona Balode (33) gatavojas ģimenes pieaugumam. Decembrī gaidāms pāra pirmdzimtais, bet jau augustā pāris precēsies.

Ūdris un Balode gatavojas hipiju kāzām; šogad viņi...

Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Balode atklāj, ka nu jau rit mazuļa gaidīšanas piektais mēnesis, taču dzimums vēl neesot zināms. „Būsim laimīgi par jebkuru variantu, zēnu vai meiteni,” saka Balode.

Augustā pāris nolēmis savas attiecības reģistrēt oficiāli un kāzas hipiju stilā svinēt draugu lokā. „Gaidāmais mazulis mūs pasteidzina apprecēties. Tā teikt noliek pie vietas. Ūdrītis mani jau ir bildinājis divas reizes, taču tagad ir pienācis īstais laiks,” atklāj Ilona. Pēc kāzām viņa paturēs savu un pieņems vīra uzvārdu, kļūstot par Ilonu Balodi –Ūdri. Arī Rolands ņems klāt sievas uzvārdu, un būs Rolands Ūdris-Balodis. Mazulim liksim apvienoto uzvārdu,” stāsta Ilona.

Arī Ūdris neslēpj saviļņojumu par ģimenes pieaugumu un gaidāmajām kāzām: „Viss ir tikai sācies, un nekas nav beidzies. Būs tikai citādāk. Bērns mūsu brīvībai nebūs šķērslis. Ņemsim viņu līdzi uz pasākumiem, kā arī izbraucieniem ārpus Latvijas. Mācīsim ceļot, gulēt teltī un kāpt kalnos,” prāto grupas „The Hobos” solists.

Pāris vasaru bauda Ventspilī, bet brīvdienās dodas uz Rīgu koncertēt. „Dziedāšu un spēlēšu, cik varēšu, ar visu punci. Dzīvot ārpus Rīgas, kad gaidu mazuli ir labāk. Ir svaigs gaiss. Dodamies uz ezeru peldēt, braucam ar velosipēdiem un varu baudīt lauku labumus no mammas iekoptā dārza. Iedvesmas mirkļos turpinu rakstīt grāmatu” teic topošā māmiņa.

Saules nogurdinātie. Ūdris un Balode Indijā, Amritsarā pie Zelta tempļa.

Ūdris un Balode atgriežas Latvijā

The Hobos - Walk all night

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders