Tāda reiz bija Banderasa un Grifitas mīlas ligzdiņa. Nu to pārdod. FOTO
Antonio Banderass un Melānija Grifita savulaik katru ziemu pavadīja šajā kalnu namiņā Aspenas kūrortā. Pēc šķiršanās viņi nolēmuši to pārdot par 9,9 miljoniem ASV dolāru.
Slavenības
2015. gada 4. jūlijs, 13:01

Tāda reiz bija Banderasa un Grifitas mīlas ligzdiņa. Nu to pārdod. FOTO

Jauns.lv

Aktieru pāris Antonio Banderass (54) un Melānija Grifita (57), kas pērn paziņoja par lēmumu šķirt savu 18 gadus ilgušo laulību, nu arī cenšas atbrīvoties no kopīgajiem īpašumiem, kas atgādina par viņu attiecībām.

Nesen nekustamo īpašumu tirgū nonācis bijušā laulātā pāra īpašums kalnos, slavenību iecienītajā Aspenas kūrortā. Pāris katru ziemu devās uz Aspenu, kur Antonio Banderass ļāvās slēpošanas priekiem, bet Melānija Grifita veltīja laiku nesteidzīgai staigāšanai pa kalna pakājē esošās pilsētiņas veikaliem. Tagad pāris īpašumu pārdod, par to prasot 9 900 000 ASV dolāru.

5 hektāru lielajā īpašumā uzcelta galvenā māja, vienas guļamistabas un vienas vannasistabas baļķu būdiņa, kā arī vienas guļamistabas un vienas vannasistabas viesu namiņš. Galvenajai mājai ir divi stāvi, tajā ir 5 guļamistabas un 5 vannasistabas.

Nesen Banderass un Grifita jau pārdevuši savu Losandželosā esošo īpašumu par rekordlielu summu. Par 15 947 000 ASV dolāriem to iegādājies amerikāņu multimediju kompānijas „Netflix” līdzdibinātājs un izpilddirektors Teds Sarandoss.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press