Parisa Hiltone un Kārters Reims

gallery icon
51
Slavenības
2021. gada 12. novembris, 16:45

Par precētu sievu kļuvusi Parisa Hiltone

Jauns.lv

11. novembrī Losandželosā pie altāra devās sabiedrības dāma, uzņēmēja, dziedātāja un aktrise Parisa Hiltone - viņa teica jāvārdu savam iecerētajam, uzņēmējam un investoram Kārteram Milikenam Reimam.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunā pāra, kas abi šobrīd ir katrs 40 gadu veci, laulību ceremoniju vēroja lērums šovbiznesa zvaigžņu - aicināto viesu vidū bija sabiedrības dāma Kima Kardašjana, aktrise Kaila Ričardsa, dziedātāja Pola Abdula.

"Mans mūžīgi sākas šodien ✨💍 11/11 💝," tā savu kāzu dienu soctīklos atzīmējusi Hiltone pati.

Hiltones kāzu svinības turpināsies ar vēl divām ballītēm, un abas tās filmēs kameras - 13 sēriju realitātes šovam "Paris in Love", kas pirmizrādi piedzīvoja šonedēļ.

Parisa un Kārters sāka tikties 2019. gada novembrī, bet saderinājās šogad februārī.

Parisa Hiltone parāda saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu

gallery icon
20

Iepazinušies abi esot ar kopīgu draugu palīdzību. "Mums abiem bija tik neticama ķīmija," tā 2020. gadā intervijā izdevumam "People" atzina Hiltone. "Mums bija pirmais randiņš, un mēs kopš tā laika nevienu nakti neesam bijuši šķirti. Tas ir diezgan lieliski."

Par Parisas Hiltones mīlas dzīvi rakstīts daudz, un tuvu draugu viņai bijis ne mazums. Trīs reizes Parisa bijusi arī saderinājusies, taču pie altāra izgājusi pirmoreiz, kad jau sagaidījusi 40 gadu vecumu.

Kā Parisa ierodas Dzintaru koncertzālē

gallery icon
66

Parisa Hiltone kā Bārbija

gallery icon
11

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās