Ar Covid-19 saslimusi operdziedātāja Sonora Vaice
foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Sonora Vaice.
Slavenības
2021. gada 3. novembrī, 06:03

Ar Covid-19 saslimusi operdziedātāja Sonora Vaice

Jauns.lv

Operzvaigzne Sonora Vaice paziņo, ka ir Covid-19 pozitīva, un pastāsta gan to, kā jūtas trešajā dienā pēc testa rezultātu uzzināšanas, gan atklāj, ar kādām metodēm ārstējas.

Ar Covid-19 saslimusi operdziedātāja Sonora Vaice...

Skatuves dīva izlēmusi atklāti vēstīt par savu veselības stāvokli un dalīties ar personīgo pieredzi ārstējoties, lai palīdzētu citiem cīņā ar infekciju, kuras dēļ Latvijā pašlaik jau atkal ir izsludināta ārkārtējā situācija.

"Vēlos padalīties ar savu pieredzi. Svētdien man bija pozitīvs testa rezultāts. Bet nejutos nemaz tik slikti. Pēc tam gan pāris dienas bija grūtāk, bet šodien jau labi atklepojas un vairāk moka iesnas. Gribēju padalīties ar zāļu komplektiņu, kas man palīdz izveseļoties: C, D vitamīni, cinks, "Omega 3", aspirīns – visu pa vienai tabletei dienā. "LarifanSpray" 4x dienā ļoti labi līdz! "Rhus tox 200" no homeopātiskās aptieciņas - pa vienai bumbiņai aptuveni 4x dienā palikt zem mēles. Dzeru ļoti daudz silta ūdens, tējas, vāru vistas buljonu. Var pasildīt kājas vanniņā. Izskatās, ka tas viss labi darbojas," izpētījusi Vaice.

"Negaidiet, lūdzu, neko nenovērojiet, līdzko jūtaties slikti, sākat ārstēties. Pēc tam, kad vīruss jau ieņēmis ķermeni, tad slimnīcās grūti ar to tikt galā. Lūdzu, esam atbildīgi. Visu var sakārtot, ja katrs uzsāksim laicīgi ārstēties. Lai visiem laba veselība!” sociālajā vietnē "Facebook" pieredzē dalās Sonora Vaice.

Sonoras Vaices stila pārvērtības un fotosesija ar Dāvidu