Ģederte piepilda sapni, apskatot lavandu plantācijas. FOTO
Uzņēmēja Marika Ģederte piepildījusi vienu no saviem sapņiem – pabijusi milzu lavandu plantācijā Francijā to ziedēšanas laikā.
Slavenības

Ģederte piepilda sapni, apskatot lavandu plantācijas. FOTO

Jauns.lv

Uzņēmēja un savulaik par galveno Latvijas blondīni dēvētā Marika Ģederte kopā ar ģimeni saules starus un lavandu lauku krāšņumu baudīja Francijā.

Ģederte piepilda sapni, apskatot lavandu plantācij...

Portālam Kasjauns.lv uzņēmēja stāsta, ka viņa apceļojusi ne vienu vien pasaules valsti, taču sapnis par došanos uz Francijas lavandu plantācijām to ziedēšanas laikā vēl nebija piepildīts.

„Es katru gadu jūlija vidū braucu uz lavandu ziedēšanas svētkiem Latvijā un klusībā vēlējos ieraudzīt milzīgos lavandu laukus arī Provansā. Pirmais mēģinājums bija pagājušajā gadu, kad savā 40. jubilejā nolēmu aizvest savu mammu un abas māsas uz lavandu laukiem Grāsā. Arī viņas, tāpat kā es, jūsmo par lavandu skaistumu un smaržu,” stāsta Marika. „Pirmais mēģinājums neizdevās, jo bijām ieradušās stipri par agru - maija beigās lavandas nezied. Šogad jau braucienam īpaši gatavojos un nolēmām izbraukt Napoleona kara ceļu, apskatīt lavandu un saulespuķu laukus, Lielo kanjonu Francijā un pamēģināt beidzot nogaršot vīngliemežus. To visu izdarīju un atgriezos laimīga, realizējusi vienu no saviem sapņiem, kā arī atpūtusies,” priecīga par redzēto skaistumu ir Marika.

„Jūlijā atkal došos uz Umurgas pagastu uz lavandu svētkiem. Un iesaku arī pārējiem aizbraukt uz mazo Provansu Limbažu rajonā,” ziņo Marika.

2015.gada jūlijā Marikas Ģedertes devās ceļojumā Francijā, lai realizētu savu sapni – paskatīties, kā zied lavandu lauki.

Uzņēmējas Marikas Ģedertes ceļojums uz Franciju

2015.gada jūlijā Marikas Ģedertes devās ceļojumā Francijā, lai realizētu savu sapni – paskatīties, kā zied lavandu lauki.

Kasjauns.lv / Foto: no Marikas Ģedertes privātā arhīva