TV raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" viesojas soctīklu aktīvisti

TV raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" 2021. gada oktobrī viesojas soctīklu aktīvisti.

gallery icon
TV
2021. gada 18. oktobris, 14:14

FOTO: šonedēļ "Gandrīz ideālajās vakariņās" mirdzēs tvitera kvīna Šmaragdu Magda un dziedošais policists Puzikovs

Jauns.lv

Kanālā TV3 un nākotnes televīzijā "Go3" raidījumā "Gandrīz ideālas vakariņas" šonedēļ par savu biedru simpātijām cīnīsies tviteraktīviste ar augstāko izglītību Ance Tarvida, mārketinga direktors un modes blogeris Deniss Ševeļovs, tvitera spirituālā kvīna Šmaragdu Magda un dziedošais policists Nikolajs Puzikovs.

Pirmajā dienā viesus uzņems Ance, kura viesiem galdā cels visai tradicionālus ēdienus ar netradicionāliem nosaukumiem.

Otrajā vakarā vakariņu viesus savās otrajās mājās - birojā - uzņems viens no pirmajiem Latvijas blogeriem un mārketinga speciālists Deniss Ševeļovs. Būdams aizņemts cilvēks, viņš dāsni izmantos dažādu ēdienu sagataves, bet kā izklaidi piedāvās taro kāršu speciālistes konsultāciju.

Kā nākamā viesus uzņems tviterkvīna Šmaragdu Magda, kura pat savās vakariņās seju neatklās, palikdama noslēpumaina. Viņa viesus cienās ar izslavēti latviskiem produktiem - kartupeļu mizu čipsiem uzkodā, gatavos zupu no nātrēm un sniegs saldo ar viņas iecienīto seleriju.

Noslēdzošajā vakarā sērijā galvenajā lomā būs dziedošais policijas leitnants Nikolajs Puzikovs. Kā pats saka – viņš gatavos karaliskus ēdienus, jo kopā ar “Gandrīz ideālu vakariņu” dalībniekiem svinēs jaunas dienesta pakāpes iegūšanu.

Nikolaja Puzikova ceļojums pie vecmāmiņas Krievijā

gallery icon

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījumu “Gandrīz ideālas vakariņas no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3!