foto: AFP/Scanpix
Daniels Kreigs atzīst, ka regulāri apmeklē geju klubus
Aktieris Daniels Kreigs.
Slavenības
2021. gada 15. oktobris, 06:59

Daniels Kreigs atzīst, ka regulāri apmeklē geju klubus

Jauns.lv

Slavenais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs Daniels Kreigs atzinis, ka jau vairākus gadus daudz labprātāk apmeklē geju klubus, vēsta “The Guardian”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

“Es dodos uz geju bāriem kopš es sevi atceros. Viens no iemesliem: tajos es reti iekļūstu kautiņos,” Kreigs atzina podraidē “Lunch with Bruce”.

53 gadus vecais aktieris skaidroja, ka sācis iet uz geju bāriem, kad bijis jauns, jo vēlējies izvairīties no “dūru vicināšanas” nakts laikā, kas, pēc viņa teiktā, notiek visai bieži heteroseksuālos klubos.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon
32

Kreigs, kurš jau desmit gadus ir precējies ar aktrisi Reičelu Veisu, arī sacīja, ka, vēl nebūdams attiecībās, geju klubi esot bijis labs veids, kā iepazīsties ar sievietēm.

“Visi bija mierīgi, visi. Tev nebija jāskaidro sava seksualitāte. Viss bija kārtībā. Un tā bija ļoti droša vieta, kur būt. Es tur varēju satikt meitenes tieši tā paša iemesla dēļ, kāpēc es tur biju,” skaidro aktieris.

foto: AP/Scanpix
Aktieris Daniels Kreigs ar savu zvaigzni Holivudas slavas ielejā.

Daniels Kreigs nesen saņēma zvaigzni Holivudas slavas alejā. Tā novietota līdzās Rodžera Mūra zvaigznei, kurš no 1973. – 1985. gadam atveidoja Bonda lomu septiņās filmās. Kreiga zvaigzne ir 2 704. plāksne slavas alejā.

Daniels Kreigs filmā “Uz nažiem” (2019)

gallery icon
13