foto: no "Instagram"
Kristaps Porziņģis beidzot parāda mīļoto
Ar šo attēlu Kristaps Porziņģis visiem saviem faniem pasaulē beidzot parādījis, ka viņa sirds pieder daiļai gaišmatei – latviešu meitenei Laurai Vizlai.
Slavenības
2021. gada 2. oktobris, 06:49

Kristaps Porziņģis beidzot parāda mīļoto

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Līdz šim tikai viņa mīļotā meitene – bijusī "VEF" kluba karsējmeitene Laura Vizla – savos sociālajos tīklos bija ielikusi foto, ka ir kopā ar Kristapu Porziņģi, bet nu beidzot to izdarījis arī pats basketbolists.

Par 26 gadus vecā NBA kluba Dalasas "Mavericks" basketbolista Kristapa Porziņģa un latviešu zeltenes, bijušās "VEF Rīga" basketbola kluba karsējmeitenes Lauras Vizlas attiecībām sāka runāt jau kopš 2019. gada vasaras, bet pērn pāris par to zināmā mērā paziņoja publiski, kad Laura sociālajos tīklos ievietoja foto, kur abi redzami kopā. Arī šovasar, spriežot pēc Lauras aktivitātēm "Instagram", viņa kopā ar Porziņģi Latvijā nosvinēja Jāņus, bet pēc tam devās atpūsties uz Itāliju.

Un, ja līdz šim tikai Laura publiskojusi kopīgos foto, tad nu to izdarījis arī Kristaps Porziņģis. Viņš savā "Instagram" kontā ievietojis fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar savu daiļavu Lauru Vizlu, un šo attēlu nokomentējis ļoti lakoniski – ar vienu sarkanas sirds ikoniņu. Savukārt Laura šo bildīti nokomentējusi ar ierakstu: “Zaķītis mans”.

Šis Kristapa publiskotais savu attiecību portrets visai ātri ieguva vairāk nekā 100 000 novērtējumu no visas pasaules, viņa fani aizgūtnēm komentē basketbolista izvēli – daudzi novērtē Porziņģa labo gaumi, bet netrūkst arī tādu, kas izsakās nievājoši: ka šai meitenei vajagot tikai viņa naudu. Starp citu, Porziņģis ir vislabāk atalgotais Latvijas sportists – viņa kabatā ir līgums par teju 160 miljoniem ASV dolāru.

Lauras Vizlas "Instagram" dzīves ainiņas

Foto no Lauras Vizlas "Instagram" profila.

gallery icon