foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - aizraujošs trilleris un dokumentālas filmas sporta faniem
Kadrs no filmas "Daudzsološa jauna sieviete".
TV
2021. gada 30. septembris, 17:15

Nedēļas jaunumi "Tet+" - aizraujošs trilleris un dokumentālas filmas sporta faniem

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet neparastu trilleri "Daudzsološa jauna sieviete", dokumentālu filmu futbola faniem un pētījumu par multimiljardu dolāru industrijas aizkulisēm.

Sieviete īpašā misijā

"Daudzsološa jauna sieviete" ("Promising Young Woman") ir aizraujošs trilleris, kas īpaši patiks feministēm.

Kasandra studiju laikā bija patiesi daudzsološa, taču kāda notikuma dēļ viņa mācības pameta. Dzīvojot pie vecākiem un strādājot kafejnīcā, naktīs viņai ir kāda īpaša misija. Emeralda Fenele par šo darbu šogad tika pie Oskara balvas par labāko scenāriju, lai gan viņai šī ir debija pilnmetrāžas filmas režisores krēslā. Galvenajā lomā iejutusies Holivudas zvaigzne Kerija Maligana, kas par savu darbu tika pie Oskara nominācijas.

Trilleri ar melnās komēdijas elementiem lūkojiet "Tet+ Kino" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Kā Liverpūle uzvarēja

"Vētras beigas" ("The End of the Storm") ir unikāla dokumentālā filma, kas atklāj futbola kluba "Liverpool" 2019./2020. gada sezonas panākumus Anglijas premjerlīgā.

Gadā, kad visi sporta veidi apstājās, "Liverpool" futbola kluba fani beidzot piedzīvoja, kā viņu komanda paceļ trofeju, kuru bija centušies iegūt jau 30 gadu. Tā nu filma "Vētras beigas" svin vienu no sporta vēsturiskākajiem triumfiem.

Dokumentālo filmu skatiet "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Multimiljardu dolāru industrijā

Dokumentālā filma "Līdzvērtīgi konkurences apstākļi" ("Level Playing Field") pēta multimiljardu dolāru sporta industrijas aizkulises.

Kā šī industrija vēsturiski maksājusi par maz saviem vērtīgākajiem darbiniekiem, politizējusi jauniešu iniciatīvas, apklusinājusi spēlētāju – īpaši melnādaino sportistu – balsis.

Dokumentālo pētījumu lūkojiet "Tet+ Filmas un seriāli" angļu valodā.