Trakā pasaule
2021. gada 24. septembris, 12:11

Sieviete nofilmē savādu ēku, kuras plānojums liek skatītājiem šausmās saraukt pieri

Jauns.lv

Amerikāniete Reičela savā „TikTok” kontā publicējusi video, kas izpelnījies milzīgu skatītāju interesi. Sieviete ciemojās pie savas draudzenes un nolēma parādīt, cik dīvaina ir vieta, kur viņa dzīvo.

Video redzams vientuļš koridors, kur abās pusēs izvietotas durvis, bet virs tām – balkoni, kuri nez kāpēc ir vērsti uz ēkas iekšpusi.

"Dīvainākais dzīvokļu komplekss, kādu esmu redzējusi," rakstīja Reičela, kura video klāt pielikusi arī atbilstoši biedējošu mūziku.

Video skatīts jau 3.6 miljonus reižu un ne tikai Reičela par redzēto jūtas neomulīgi. Dīvaini izkārtotie balkoni atstājuši iespaidu arī uz soctīklu lietotājiem. Daži rakstīja, ka šādas ainiņas redzējuši savos murgos, bet citi iedomājās par šausmu filmām. Vēl kāds norādīja, ka šīs telpas drīzāk atgādina cietumu.

foto: Twitter
Dīvainā detaļa ēkas plānojumā lika skatītājiem raukt pieri.

"Izskatās pēc cietuma," komentēja danibabette.

"Man kļuva bail. Atcerējos filmu "Mēs"," rakstīja alogabirebs.

"Atmosfēra kā filmās "Kukurūzas bērni" un "Mirdzums"," komentēja finalfanfreak.

"Ak, Dievs. Man šī vieta ir rādījusies murgos," atklāj thatssweirddxx.

"Tev labāk jābēg," iesaka imanerd678.

"Visticamāk, ka balkoni izvietoti šādi, jo dažās telpās nav logu, kas neatbilst ugunsdrošības standartiem. Tomēr, ja ir balkons, tad viss ir kārtībā, jo ugunsgrēka gadījumā cilvēki var pa to izlēkt," Reičela mēģināja paskaidrot dīvaino ēkas plānojumu.

Tēmas