Trakā pasaule
2021. gada 21. septembris, 16:50

Vīrietis, staigājot pa kapsētu, pamana, ka no 100 gadus veca kapa rēgojas cilvēka mati

Jauns.lv

Nesen 37 gadus vecais Sakramento iedzīvotājs Džoels Morisons apmeklēja Svētā Jāzepa kapsētu. Kādā brīdī viņš pamanīja, ka zem vienas kapakmens plātnes redzams kaut kas dīvains. Vīrietis piegāja tuvāk, lai pārliecinātos par redzēto, un viņa šausmīgākās aizdomas apstiprinājās. Zem kapakmens, kas bija apmēram 100 gadus vecs, rēgojās gari cilvēka mati.

Šokētais Džoels nolēma iemūžināt redzēto un nosūtīja video savai māsai Keitlīnai Erbeznikai.

"Mans brālis atrada šo biedējošo matu šķipsnu, kad staigāja pa kapsētu," rakstīja kaitlynnerbeznik.

foto: Ekrānuzņēmums
Džoels Morisons bija nepatīkami pārsteigts, kad kapsētā pamanīja, ka no kapakmens plātnes rēgojas nelaiķa mati.

Keitlīna bija tikpat šokēta kā viņas brālis. Ar radinieka atļauja sieviete publicēja video sociālajā tīklā "TikTok", kur tas guva lielu ievērību. Dažu nedēļu laikā to noskatījušies aptuveni 2 miljoni cilvēku. Tikmēr Džoels, uztraucies par nolaidību saistībā ar kapu apkopšanu, vērsās pie kapsētas uzrauga. Tomēr atrisināt problēmu nebija nemaz tik vienkārši.

Darbinieks pastāstīja, ka tā var notikt, kad zārkus aprok līdzās kokiem. Augošās koku saknes mēdz pārvietot apbedījumus un pat pacelt tos virspusē. Dienu pēc sarunas ar darbinieku, Džoels atgriezās kapsētā, cerot, ka situācija būs mainījusies, vēsta "Mirror". Neko iepriecinošu viņš nepamanīja - mirušā cilvēka mati bija sarullēti un pastumti zem kapakmens plātnes. Tas nozīmē, ka pēc spēcīgāka vēja vai lietus, tie atkal biedēs visus garāmgājējus.

Tēmas