Slavenības
2021. gada 18. septembris, 09:28

"Viņa ir pilnībā zaudējusi prātu": pat uzticīgākie fani ir šokā par Madonnas fotosesiju bez drēbēm

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Madonna joprojām turpina šokēt savus fanus ar pārdrošām fotogrāfijām, pat neraugoties uz to, ka jau pārkāpusi 60 gadu slieksni. Pat uzticamākie fani lūdz zvaigzni beidzot rimties.

Katra popzvaigznes Madonnas publikācija sociālajos tīklos kļūst par tēmu plašām fanu diskusijām. Dziedātāja, kura 63 gadu vecumā nekautrējas parādīties kaila kameru priekšā, ar savu uzvedību jau sen satrauc un teju biedē pat pašus uzticamākos fanus.

foto: Instagram

Nesen popdīva savā “Instagram” kontā ievietojusi virkni fotogrāfiju, kam devusi nosaukumu “Apģērbs ir spīdzināšanas veids”. Pati dziedātāja kameras priekšā iepozē tīkliņzeķbiksēs, garos cimdos un mežģīņu stringu biksītēs. No ķermeņa augšdaļas apģērba dziedātāja ir atteikusies pilnībā, izvēloties iemūžināt sevi fotogrāfijās kailām krūtīm.

foto: Instagram

Jaunās fotogrāfijas šokējušas fanus, un viņi dziedātāju nosaukuši par lētu un vulgāru. Komentāru sadaļā dziedātājas talanta cienītāji mudinājuši Madonnu apstāties, lai viņa nepazaudētu pēdējās pašcieņas paliekas.

Pēc dažu fanu domām dziedātāja vienkārši nespēj samierināties ar savu bioloģisko vecumu. “Vienreiz pietiek! Uz to ir pretīgi skatīties! Domājams, ka viņas bērni no tā ir šausmās”, “Viņa ir pilnībā zaudējusi prātu un nevar pieņemt faktu, ka ir kļuvusi veca” – pie dziedātājas vaļsirdīgajiem attēliem raksta viņas “Instagram” konta sekotāji.

Madonnas uzstāšanās MTV Mūzikas video ceremonijas vakarā 2021. gada septembrī

gallery icon

Madonnai 60!

gallery icon