Slavenības
2021. gada 15. septembris, 06:37

Madonna MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā parāda palielināto sēžamvietu

Jauns.lv

Popzvaigzne Madonna nav mainījusi savu provokatores imidžu jau kopš 1984. gada sākuma un turpina šokēt kautrīgākos fanus ar saviem pikantajiem tēliem. MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakarā viņa kāpa uz skatuves kā dāmiņa policiste, tērpusies apģērbā no spīdoša lateksa.

Madonnas uzstāšanās MTV Mūzikas video ceremonijas vakarā 2021. gada septembrī

gallery icon
11

Policistes cepure, kas nevērīgi pabīdīta uz vienu sānu, melna kleita, kuras garums ir tik īss, ka nepiesedz dziedātājas sēžamvietu un pilnībā atkailina to. Tad vēl gari cimdi un popzvaigznes iemīļotās plānās tīkliņzeķbikses.

foto: MTV / BACKGRID/ Vida Press

Uzstāšanās sākumā tas viss bija rūpīgi paslēpts zem visparastākā lietusmēteļa, taču drīz vien 63 gadus vecā dziedātāja atvēra trenci un novilka to, un uz skatuves demonstrēja ugunīgu šovu.

foto: Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Madonnas pats pirmais MTV Mūzikas video balvu ceremonijas vakars 1984. gada septembrī.

Tomēr, lai cik ļoti Madonna visiem spēkiem censtos pieturēties jauniešu stilam, publika vairs nav sajūsmā par “pieaugušas tantes pliko dibenu”, - raksta Popcake.tv. Interneta lietotāji norāda, ka šāds ārējais tēls leģendāro dziedātāju padarot nedabisku un “lētu”: “Rodas iespaids, ka Madonna izmisīgi turas pie sava vārda un cenšas visiem pierādīt, ka viņa aizvien ir Madonna. Kā norūpējusies seksīga kundzīte pensijā,” tieši savos izteikumos ir fani.

Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā

Popzvaigzne Madonna ar draugu Ahlamaliku Viljamsu bārā Ņujorkā 2021. gada jūnijā.

gallery icon
15

Popzvaigzne Madonna jaunībā

gallery icon
9