Kailijas Dženeres grūtnieces stiliņš pirmajā nedēļā pēc paziņojuma, ka ir mātes cerībās

gallery icon
16
Slavenības
2021. gada 14. septembris, 09:13

Mātes cerībās esošā Kailija Dženere pārsteidz ar ļoti drosmīgiem tērpiem

Jauns.lv

Pirms dažām dienām Kailija Dženere apstiprināja ziņas par grūtniecību – 24 gadus vecā miljardiere publiskoja sirsnīgu video, kurā atspoguļoti nozīmīgākie brīži, kas saistīti ar gaidāmo notikumu: no grūtniecības testa un vizītes pie ārsta līdz mīļotā vīrieša un mammas reakcijai. Pēc tam, kad Kailija pārstāja slēpt faktu par gaidāmo bērnu, viņa sāka dalīties ar bildītēm, kurās redzams viņas “grūtnieces stiliņš”. Katrs nākamais apģērbs ir drosmīgāks par iepriekšējo.

Kā pirmo Kailija Dženere savā “Instagram” profilā atrādījusi baltu koptēlu. Jaunā uzņēmēja fotogrāfijai pozē baltā ādas mini kleitā, kas akcentē viņas aizvien brīnišķīgo augumu: slaidās kājas, sievišķīgās auguma aprises un, protams, augošo grūtnieces vēderiņu. Savu koptēlu Kailija bija papildinājusi ar augstpapēžu kurpēm ar vaļējiem purngaliem un baltu ādas mēteli. No aksesuāriem viņa izvēlējusies saulesbrilles šauros ietvaros, kā arī garus auskarus.

Ceturtdien paparaci Kailiju Dženerei Ņujorkā nofotografējuši pat divas reizes. Abas reizes topošā māmiņa iziešanai sabiedrībā bija izvēlējusies jutekliskus un izaicinošus tērpus.

Pirmo reizi Bruklinas rajonā slavenība gar kamerām pagājusi melnā mežģīņu kombinezonā, ko papildinājusi ar melnu burzīta auduma lietusmēteli. Rokās Kailija nesa mazu melnu somiņu, bet kājās bija apāvusi melnas ādas kurpes uz augstiem papēžiem.

foto: T.JACKSON / BACKGRID/ Vida Press
Kailija Dženere Ņujorkā.

Otrs izvēlētais koptēls no iepriekšējiem atšķīrās ar savu košumu. Dženere izvēlējusies virs vēdera sasienamu krekliņu baltā un zilā krāsā, kas apkārtējo skatienam atsedza viņas augošo vēderu. Krekliņam viņa pieskaņojusi platus džinsus ar zemu jostasvietu un oranžas kurpes uz augstiem papēžiem. Šo koptēlu viņa noslēgusi ar garu oranžu ādas mēteli.

foto: Diggzy/Jesal/Shutterstock/ Vida Press

Kailijas Dženeres fani jau pauduši sajūsmu par stilīgo topošo māmiņu un to, cik labi Kailija izskatās gaidībās. Daudzi pat atzinuši, ka grūtniecība uzņēmēju padarot tikai vēl skaistāku, sievišķīgāku un seksapīlāku.

Kailija Dženere apstiprina, ka ir otrā bērna gaidībās

gallery icon
19