Slavenības
2021. gada 9. septembris, 10:47

Tikai virsraksti: vecāki pret Lienīšu klonēšanu, teroristi TV studijā un olimpiskajās spēlēs

Jauns.lv

Stāvkomiķi Kugrēns un Kreičmanis pārsteigti par vecākiem, kas iebilst pret siekalu testiem, izbrīnīti par dzērājiem, kas savainojas, griežot avokado, un dod padomus teroristiem, kā pareizi uzvesties TV studijā.

Vecāki protestē pret bērnu DNS paraugu vākšanu ar siekalu testiem. Komiķi neizpratnē – vai vecāki baidās, ka viņu Lienīti klonēs. Siekalu testi taču ir jautri – var sacensties, kurš tālāk un precīzāk.

Asiņainie avokado – kāpēc cilvēki tik bieži traumējas, griežot šo augli? Komiķi ir pārsteigti, uzzinot, ka bieži vien tas notiek reibumā. Kuram gan ienāk prātā kunga dūšā griezt avokado

Taliban kaujinieki ieņēmuši TV studiju, lai tiešraidē raidījuma vadītājam liktu slavināt skarbo zēnu ar ieročiem nolūku miermīlīgumu. Kugrēns ar Kreičmani atzīst, ka īpaši veiksmīgi tas viņiem neizdodas, un iesaka, ko vajadzētu darīt, lai miermīlīgums izskatītos mazliet ticamāks.

Kāds cits izbijis terorists kļuvis par paralimpisko spēļu varoni. Mūsu varoņi dalās apbrīnā par šā vīra dzīves līkločiem.

Kāpēc Baiba Sipeniece-Gavare  gatavojas savām izrādēm klusējot? Komiķi atzīst, ka šāda metode ir jaunums viņu pārstāvētajā žanrā. Varbūt Baibai savu pieredzi vajadzētu eksportēt?