Kailija Dženere apstiprina, ka ir otrā bērna gaidībās

gallery icon
Slavenības
2021. gada 9. septembris, 07:10

Kailija Dženere oficiāli apstiprina grūtniecību: video noskatīts vairāk nekā 90 miljonus reižu

Jauns.lv

Informācija par to, ka 24 gadus vecā uzņēmēja un Kardašjanu klana jaunākā pārstāve Kailija Dženere un viņas mīļotais vīrietis Treviss Skots (30) ir sava otrā bērna gaidībās, pirmo reizi preses slejās parādījās jau augusta beigās. Taču tolaik nācās paļauties vien uz anonīmu paziņu teikto. Taču tagad Kailija pati apstiprinājusi šos jaunumus un izdarījusi to ļoti skaisti un sirsnīgi.

Slavenā uzņēmēja publiskojusi sirsnīgu video rullīti, kurā iemūžināti paši skaistākie mirkļi no brīža, kad Kailija un Treviss uzzināja, ka ir bērniņa gaidībās, līdz vizītēm pie ārsta. Šajā video iekļauta arī epizode, kurā redzams brīdis, kad Kailijas mamma Krisa Dženere uzzina par gaidāmo mazbērnu. Interesanti, ka pirmo 16 stundu laikā pēc publicēšanas šis sirsnīgais ģimenes video noskatīts jau vairāk nekā 90 miljonus reižu.

Kā var noprast, Kailijas un Trevisa trīs gadus vecā meita Stromi Vebstere ir sajūsmā, ka pavisam drīz kļūs par vecāko māsu. Meitenīte pavadījusi mammu uz ultrasonogrāfiju un ar neviltotu interesi vērojusi monitora ekrānā redzamo.

foto: BACKGRID/ Vida Press

Kailijai un Trevisam šis ir sen gaidīts notikums. Kāds no paziņām izpļāpājies, ka pāris aptuveni gadu centies tikt pie otrā bērna. Dženere intervijās nekad nav slēpusi, ka vēlas lielu ģimeni un vismaz četrus bērnus. Taču, lai novirzītu fanu uzmanību no viņas aprišu nemitīgas pētīšanas (sak, vai jau gaidāms pieaugums), viņa parasti piebilda, ka tas ir nākotnes plāns un pagaidām nav tam gatava.

Kailija Dženere ar meitu un mīļoto vīrieti 2021. gada jūnijā

gallery icon

Kailijas Dženeres meitas Stormi pirmais sarkanā paklāja pasākums

gallery icon

Kailijas Dženeres dzīves ainiņas

Foto no modeles, uzņēmējas un sociālo tīklu zvaigznes Kailijas Dženeres "Instagram" profila.

gallery icon