Trakā pasaule
2021. gada 6. septembris, 12:27

Vecākus pārņēma šausmas, kad viņi līdzās aizmigušajam mazulim pamanīja "spoku"

Jauns.lv

Britu vecāki pārskatīja mazuļa novērošanas kameras nofilmēto materiālu un pamanīja, ka līdzās viņu bērnam gultiņā redzams arī „spoks”. Visu pārdomājot, māmiņa nonākusi pie secinājuma, ka tas ir draudzīgs.

Pirms pieciem mēnešiem Toratu ģimenei no Dronganas piedzima puika, kam vecāki deva vārdu Skots. Jaunie vecāki mazuļa istabā uzstādīja novērošanas kameru, lai nedaudz atvieglotu savu dzīvi, bet drīz vien par šo ideju nožēloja. Nesen nakts vidū māmiņa Šerila saņēma paziņojumu, ka bērnu istabā fiksēta kustība, bet viņa to nepamanīja, jo bija iemigusi. Kad viņa pēc pāris dienām pārskatīja ierakstus, sieviete šausmās iekliedzās. Līdzās viņas mazulim bija divi balti orbiem līdzīgi objekti, tomēr tas nebija viss.

foto: Ekrānuzņēmums
Orbi līdzās mazā Skota gultiņai.

Pāris sekundes pēc tam, kad parādījās "draudzīgais spoks", novērošanas kamera pati no sevis pagriezās. Spoguļa atspulgā var pamanīt, ka telpā ir ieslēgta lampa. Kad vecāki devās gulēt, viņi visas gaismas bija izslēguši. Skota vecāki nespēj saprast, kā tas varēja notikt.

"Bērnu monitors mums paziņoja par kustību. Tā kā mēs abi gulējām, mēs to nepamanījām. Tas, kas notika, ir īsts murgs," rakstīja Skota mamma.

Vecāki ilgi domāja, kas nakts vidū varēja apmeklēt viņu mazuli un nonāca pie secinājuma, ka tie bijuši vecvecāki.

foto: Ekrānuzņēmums
Bērna novērošanas kamera pagriezās uz sāniem.

Šerila, Roberts, Skots ar 18 gadus veco Ališu un 13 gadus veco Imodženu 2019. gadā ievācās šajā mājā, kur lielāko dzīves daļu pavadīja vecmāmiņa un vectētiņš. Vecvecāki pirms vairākiem gadiem nomiruši, un viņi nav paguvuši iepazīties ar jaundzimušo Skotu, vēsta "The Sun".

Šerila un Robets uzskata, ka ekrānā redzamajos orbos viņi saskata vecu cilvēku rokas.

"Esmu pārliecināta, ka mūs apmeklēja spoks. Roberts netic aizkapa dzīvei, bet tagad arī viņš sāk šaubīties," skaidro 39 gadus vecā Šerila.