Žoržs Siksna kļuvis krietni taupīgāks
Slavenības
2021. gada 14. septembris, 07:19

Žoržs Siksna kļuvis krietni taupīgāks

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Populārais dziedātājs Žoržs Siksna (64) šo vasaru strādājis, cik vien iespējams, un kļuvis taupīgāks.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" tautā iemīļotais mūziķis atzinis, ka augusts šovasar bijis visrosīgākais mēnesis – viņa ikdiena bijusi saplānota līdz mazākajam sīkumam. “Uzstājos gan pilsētas svētkos, gan privātos pasākumos, tāpat arī "Ezīšfestā", kur man kā liels pārsteigums un prieks bija tas, cik labi mani uzņēma jaunās paaudzes cilvēki. Prieks, ka viņiem patika manas dziedātās dziesmas,” teic Siksna.

"Ezīšfests 2021"

Urbānais pilsētvides festivāls "Ezīšfests 2021".

gallery icon

Dziedātājs piebilst, ka viņu, tāpat kā daudzus citus mākslas jomas pārstāvjus, dara bažīgu peļņas iespējas tuvākajā laikā: “Ņemot vērā pieredzi, es esmu kļuvis daudz taupīgāks, izvērtēju pirkumus, prātoju, kas man ir un kas nav nepieciešams. Jādomā par ietaupījumiem.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Žoržs un Anna.

Prieka un iedvesmas avots Žoržam ir viņa mazais dēls Jēkabs, kuram ir divarpus gadu. “Dēls šogad uzsāk bērnudārznieka gaitas, arī mana un Annas ikdiena būs jaunā režīmā,” saka mūziķis. Siksna ar 22 gadus jaunāko Annu Zaicevu kopā ir aptuveni astoņus gadus, taču pazīstami viņi ir daudz senāk – skolas gados Anna piedalījās kādā dziedāšanas konkursā, kurā Siksna bija žūrijā, bet pirms gadiem desmit mācījās pie viņa dziedāt. Un tā Žoržs un Anna satuvinājās – jaunkundze ne tikai kļuva par dziedātāja bekvokālisti koncertos, asistenti un privāto autovadītāju, bet viņiem arī izveidojās romantiskas attiecības.