Ieskats šova "Lauku sēta" astotās sezonas pirmajā raidījumā

TV šova "Lauku sēta" astotās sezonas pirmais raidījums.

gallery icon
28
TV
2021. gada 3. septembris, 15:48

"Lauku sētā" sākas cīņa par 10 000 eiro - ielūkojies pirmā raidījuma aizkulisēs

Jauns.lv

Piektdien, 3. septembrī, kanālā TV6 pirmizrādi piedzīvos realitātes šova "Lauku sēta" jaunākā sezona, kur par sacensību galveno balvu - līdz pat 10 000 eiro - uzsāks 12 kolorīti dalībnieki. Astotā sezona būs atšķirīga no iepriekšējām, jo pirmo reizi dalībnieki ieradīsies pamestā saimniecībā, bez saimniekiem un būs atstāti izdzīvošanai.

Pirmo reizi šova vēsturē dalībnieki dzīvos pamestā muižā Tērvetes novadā bez saimniekiem, dalībniekiem palīgā nākot šova vadītājam Jānim Rāznam. Dalībnieki dzīvos muižā, kas reiz bijusi skola un tur savas skolas gaitas uzsākusi iemīļotā rakstniece Anna Brigadere. Ierodoties muižā dalībnieki uzzina par negaidītiem izdzīvošanas pavērsieniem, kādi “Lauku sētā” nekad nav bijuši. Kaut ārēji visi izliekas draudzīgi, dalībnieki ar aizdomām skatīsies uz katru konkurentu.

TV šova "Lauku sēta" 2021. gada sezonas dalībnieki

TV šova "Lauku sēta" 2021. gada sezonas dalībnieki.

gallery icon
61

Šogad šovā pulcējušies kolorīti dalībnieki. Pievilcīgās skaistules Marta un Viktorija jau pirmajā dienā piesaistīs gandrīz visu vīriešu uzmanību. To gan nevarētu teikt par Magoniņu, kas visus mulsinās, izraisīs aizdomas, aizkaitinājumu un pat izsmiešanu. Taču viens no lielākajiem pavērsieniem, kas šokēs dalībniekus ir tas, ka šogad “Lauku sētā” nebūs pavāra un radīsies pamatotas bažas par to, vai pietiks pārtikas. Gaļa pieejama tikai konservos, arī citi produkti atstāti ierobežotā sortimentā.

Tā kā šogad paši saimnieki uz vietas saimniecībā nebūs, ir atstātas tikai vēstules ar norādēm. Arī guļvietas nav sagatavotas, atstāti vien tukši maisi un siens sētmalē, katram dalībniekam būs pašam sev jāsagatavo guļvietu. Šī sezona viennozīmīgi būs izaicinošāka par iepriekšējām, būs cīņa par izdzīvošanu!

Skriešana pa pliko nieka kartupeļu dēļ, atteikšanās no uzvaras jauniegūtā mīļotā dēļ, izbalsošanā no trauka izkritusi nepamanīta pupiņa, kas automātiski nozīmē šova pamešanu – skaties šova “Lauku sēta” jauno sezonu kanālā TV6 no 3. septembra katru piektdienu pulksten 21 un nākamās paaudzes televīzijā "Go3" jau tagad.