Slavenības
2021. gada 2. septembris, 13:36

Monika Beluči 2: Deva Kasela kļuvusi par savas mātes kopiju

Jauns.lv

Populārā itāliešu aktrise Monika Beluči pārsteigusi fanus ar aizvien lielāku līdzību ar savu vecāko meitu modeli Devu Kaselu.

Monikas Beluči meita Deva Kasela ierodas uz “Dolce & Gabbana” skati Venēcijā

gallery icon

Māte un meita redzētas Svētā Marka laukumā Venēcijā, kur nesen norisinājās modes nama “Dolce & Gabbana” jaunākās tērpu kolekcijas skate. Monika Beluči un Deva Kasela kopā apmeklēja modes skati un pozēja fotogrāfiem. 56 gadus vecā Beluči un viņas 16 gadus vecā meita Deva pat bija izvēlējušās līdzīgus tērpus un vienādus matu sakārtojumus. Nav brīnums, ka faniem abas skaistules šķiet līdzīgas kā divas ūdens piles.

Deva ne tikai sēdēja skatītāju rindās kopā ar mammu. Viņa arī kāpa uz mēles “Dolce & Gabbana” skatē. Jauniete Venēcijā ieradās ar gondolu, bet modes skatē demonstrēja pasakaini skaistu un romantisku fuksiju krāsas kleitu, kas bija rotāta lieliem ziediem.

Monikas Beluči un Vensāna Kasela vecākā meita jau var lepoties ar visnotaļ veiksmīgu modeles karjeru. Devas fotogrāfijas vairākkārt publicētas uz tādu glancēto žurnālu vākiem kā “Elle” un “Harper’s Bazaar”. Dažādu modes fotosesiju viņas portfolio ir jau diezgan daudz, taču modes skate šī bija pati pirmā.

Modes nama “Dolce & Gabbana” interese par Devu ir visnotaļ saprotama. Viņas mamma bija un aizvien ir slaveno itāliešu modes dizaineru mūza, agrāk bieži ir piedalījusies šī modes nama reklāmas kampaņās.

Monikas Beluči meita Deva piedalās “Dolce & Gabbana” reklāmas kampaņā un pozē savai māsai Leonijai uz balkona

gallery icon

Monika Beluči "Dolce & Gabbana" modes skates laikā Milānā

gallery icon