Slavenības
2021. gada 15. augusts, 08:26

Attaisnots! Džonijs Deps atgriežas kino

Jauns.lv

Pēc nesen uzvarētās tiesas prāvas pret bijušo sievu Amberu Hērdu amerikāņu aktieris Džonijs Deps kino pasaulē atkal tiek atzīts par “grata” personību. Pēc iepriekš zaudētās tiesas prāvas daudzi industrijas pārstāvji atteicās sadarboties ar populāro aktieri, bet tagad tie atkal ir gatavi strādāt kopā ar Depu un sola bērtin apbērt viņu ar balvām un godalgām.

Bezgalīgās tiesas prāvas un šķiršanās skandāli ievērojami sabojāja Džonija Depa karjeru. Viņš zaudēja savas lomas franšīzēs "Karību jūras pirāti" un "Fantastiskās būtnes”, un pat “Dior” no aprites izņēma smaržu “Sauvage” reklāmu, kurā piedalījās Deps.

Džonijs Deps un Ambera Hērda ierodas Londonas Augstākajā tiesā 2020. gada 16. jūlijā

gallery icon
24

Taču jaunāko tiesas prāvu Džonijs Deps vinnēja un tas kardināli mainīja situāciju. Tagad aktieris ir gaidīts viesis kinofestivālos. Protams, zaudētās lomas viņš vairs neatgūs, taču tagad ir cerība uz jauniem lomu piedāvājumiem.

Džonijs Deps ierodas uz tiesu Londonā 2020. gada 26. februārī

gallery icon
10

22. septembrī Sansevastjanas filmu festivālā Depam paredzēts piešķirt augstāko apbalvojumu par viņa ieguldījumu kino mākslā. Festivāla organizatori viņu nosaukuši par “vienu no talantīgākajiem un daudzpusīgākajiem mūsdienu kino aktieriem”.

Džonija Depa spožākās lomas

Holivudas zvaigznes Džonija Depa spožākās lomas.

gallery icon
21

Deps arīdzan uzaicināts kā goda viesis uz filmu festivālu Karlovi Vari, Čehijā. Pēc organizatoru teiktā, festivālā "godinās aktiera karjeru un viņa ietekmi uz pasaules kino".

Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps sniedz autogrāfus faniem Berlīnē.

gallery icon
6

Tā vien šķiet, ka filmu industrijas darbinieki no sirds jūt līdzi Džonija Depa nedienām un tagad, kad aktieris savu labo vārdu attaisnojis, ir gatavi viņu uzmundrināt, kā vien spēj. Jācer, ka šīs godalgas kalpos kā jauns sākums Džonija Depa aktiera karjerā.

Džonijs Deps ar sievu Amberu Hērdu un meitu Liliju Rouzu Melodiju

gallery icon
8