1dienas
21stundas
42minūtes
39sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Hjū Džekmens.
Hjū Džekmens.
Slavenības

"Lūdzu, tikai ne atkal": Hjū Džekmens noguris no cīņas ar vēzi

Jauns.lv

Aktieris, kurš skatītāju mīlestību izpelnījies ar Vilknadža lomu, nesen kā nobiedējis savus fanus. Džekmens sociālajos tīklos paziņojis, ka viņam atkal atgriezies ādas vēzis. Šī nopietnā slimība aktieri piemeklējusi jau atkārtoti.

"Lūdzu, tikai ne atkal": Hjū Džekmens noguris no c...

Hjū Džekmens jau vairākus gadus cīnās ar nopietnu slimību – bazālo šūnu karcinomu jeb ādas vēzi. Laiku pa laikam audzējs parādās izauguma veidā aktierim uz deguna, šādi piedevām arī apgrūtinot darbu un filmēšanas procesus.

Pirms dažiem gadiem Džekmens devās uz ķirurģisku operāciju un cerēja, ka ādas vēzis būs izoperēts uz visiem laikiem. Taču nesen kļuvis zināms, ka Hjū atkal saslimis. Savā “Instagram” kontā aktieris publiskojis video, kurā parāda, ka viņam uz deguna atkal atgriezies jauns izaugums. Viņš arī vienlaikus atzinis, ka ir nedaudz noguris no pastāvīgās cīņas.

“Lūdzu, biežāk pārbaudiet savu ādu, neatkārtojiet manas kļūdas, nedomājiet, ka ar jums tas nenotiks,” brīdinājis Džekmens.

Komentāros fani neslēpj savu šoku par aktiera jauno atzīšanos. “Lūdzu, tikai ne atkal”, “Brāli, Hjū, turies!”, “Ļoti ceram, ka tu drīz atlabsi”, “Tu lieliski izskaties arī šādi”, “Mana sirds ir salūzusi” – raksta fani.

Hjū Džekmena ģimene

Aktieris Hjū Džekmens rūpējas par ādu

Hjū Džekmens kinolentes „Nozēlojamie” filmēšanas laukumā