Baltais pikniks Siguldā 2021. gadā

Baltais pikniks Siguldā 2021. gada jūlijā.

gallery icon
115
Slavenības
2021. gada 29. jūlijs, 11:11

FOTO: Samanta Tīna, Elmārs Tannis, Kašers un citi pulcējas baltajā piknikā Siguldā

Jauns.lv

Aizadīts jau tradicionālais "L’elegante Pop-Up Picnic", kurā šoreiz vairāk nekā 500 viesu pulcējās Siguldas pils parkā. Sanākušo vidū bija arī daudzas sabiedrībā zināmas personas - dziedātāja Samanata Tīna, modes mākslinieks Kašers, TV zvaigznes Renārs un Ieva Zeltiņi, uzņēmēja Marika Ģederte, kulinārijas grāmatu autore Anna Panna, uzņēmējs Elmārs Tannis.

Katru vasaru baltais pop-up pikniks ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju. Saistībā ar valstī pastāvošajiem ierobežojumiem, pasākums tika plānots mazākā formātā un par tā norises vietu tika izvēlēta Sigulda.

“Ik gadu pasākuma viesiem vēlamies piedāvāt jaunu piedzīvojuma sajūtu. Šovasar piknikotājus aicinājām doties uz vienu no Latvijas visskaistākajām pilsētām – Siguldu, lai uzburtu eleganto pikniku skaistajā Siguldas pils parkā. Šoreiz intīmākā atmosfērā, lai patiesi izbaudītu kopā būšanas prieku, brīnišķīgu koncertu Jāņa Stībeļa izpildījumā un skaisto vidi ar tās īpašo atmosfēru”, atklāj piknika rīkotāja Gunta Skalberga.

foto: Publicitātes (Jānis Romanovskis)
Elmārs Tannis deju placī.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā.

Baltais pikniks 2020

Slepenībā turētais baltais pikniks "L'elegante Pop-Up Picnic" šajā gadā notika modes zīmolu "outlet" ciematā "Via Jurmala Outlet Village".

gallery icon
179

Baltais pikniks Mežotnes pils parkā

Baltās pop-up piknika vakariņas „L’elegante Pop-Up Picnic” šovasar pirmo reizi notika arī ārpus galvaspilsētas - Mežotnes pils parkā.

gallery icon
138

Elegantais pop-up pikniks Rīgas pasažieru ostā

2017. gada 6. jūlijā Rīgas pasažieru ostā norisinājās tradicionālais „L’elegante Pop–Up Picnic”, kurā aicināti ierasties tikai eleganti ļaudis un visi ...

gallery icon
240