1dienas
19stundas
36minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Mūzika

Ivo Fomins iepazīstina fanus ar jaunu dziesmu un izziņo koncertsēriju

Jauns.lv

6. maijā klajā nāca dziedātāja un dziesmu autora Ivo Fomina jaunākais studijas albums "Cilvēks". Nu Ivo savus klausītājus iepazīstina ar dziesmu "Diena vai nakts" un izziņo koncertsērijas datumus un vietas.

Ivo Fomins iepazīstina fanus ar jaunu dziesmu un i...

"Nebija viegli izvēlēties, kuru no jaunā albuma dziesmām aktualizēt, jo albumā ir vēl vairākas potenciālas dziesmas. Pēc ilgām diskusijām, nonācām pie “Diena vai nakts”, kas ir viena no ritmiski aktīvākajām, kā arī dziesmas vēstījuma ziņā aktuālākajām. Dziesma ir par cilvēku apjukumu un nespēju izdarīt pareizās izvēles. Arī šis ir tāds laiks visā pasaulē, kad jāizdara izvēles, un bieži vien, tāda šaubīšanās rada problēmas līdzcilvēkiem," saka Fomins.

Lai atbalstītu un popularizētu jauno albumu, Ivo Fomins dodas arī nelielā koncertturnejā un būs sastopams 7. augustā Saldū, 13. augustā Valmierā, 14. augustā Alūksnē, 20. augustā Cēsīs un 21. augustā Jelgavā.

Ivo Fomina 50 gadu jubilejas koncerti Liepājā

2.septembrī ar diviem pilnībā izpārdotiem koncertiem Liepājas koncertzālē "Lielais Dzintars" savu 50 gadu jubilejas koncerttūri "Nekas jau nebeidzas" atklāja mūziķis ...