TV
2021. gada 14. jūlijs, 15:00

Prinča Harija un Meganas Mārklas intervija Oprai Vinfrijai nominēta "Emmy" balvai

Jauns.lv

Šā gada martā TV ēterā demonstrētā prinča Harija un Meganas Mārklas skandalozā intervija, ko viņi sniedza Oprai Vinfrijai, tagad izvirzīta prestižajai “Emmy” godalgai.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

36 gadus vecais princis un viņa 39 gadus vecā sieva piekrita sniegt interviju amerikāņu TV personībai un ģimenes draudzenei Oprai Vinfrijai (67). Skandalozās atklāsmes par karaliskās ģimenes aizkulisēm sabiedrībā vēl ilgi tika apspriestas pēc intervijas izskanēšanas ēterā šā gada martā.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Tagad kļuvis zināms, ka šī plašu auditoriju piesaistījusī TV intervija izvirzīta prestižajai “Emmy” balvai “Izcilu vadītu dokumentālu seriālu vai speciālizlaidumu” kategorijā.

Megana Mārkla kopā ar karalisko ģimeni apmeklē Nāciju sadraudzības dienas dievkalpojumu Vestminsteras abatijā

gallery icon
25

Telekompānijas CBS speciālizlaidums “Oprah with Harry and Meghan” nominēts balvai līdzās “Netflix” šovam “My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman”, CNN pārraidēm “Stanley Tucci: Searching For Italy” un “United Shades of America with Kamau Bell”, “Showtime” šovam “Vice”.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Britiem tiek prognozēti labi panākumi “Emmy” balvu vakarā, kam paredzēts norisināties šā gada septembrī. Populārais “Netflix” seriāls par Lielbritānijas karaļnama dzīvi “The Crown” šogad nominēts 11 godalgām, BBC seriāls “I May Destroy You” – sešām, bet “Netflix” seriāls “Bridgerton”, kas stāsta par aristokrātiskās Bridžertonu ģimenes dzīvi Londonas augstākajā sabiedrībā, cīnīsies par uzvaru trīs nominācijās.

Emma Korina kā lēdija Diāna Spensere seriālā “The Crown”

gallery icon
31

Tieši intervijā Oprai Megana un Harijs atklāja, ka viens no karaliskās ģimenes pārstāvjiem paudis savas bažas par to, cik tumša būs viņu pirmdzimtā bērna ādas krāsa. Megana sarunā atklāja, ka mocījusies ar domām par pašnāvību, bet viņai atteikta palīdzība, kad viņa to lūgusi. Sarunā ar Opru Megana arīdzan atklāja, ka prinča Viljama sieva hercogiene Ketrīna saraudinājusi viņu pirms kāzām, bet pēc tam atvainojusies ar ziediem.

Princis Harijs un hercogiene Megana dalās ar pirmajiem jaundzimušā dēla foto

gallery icon
12

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
16