Slavenības
2021. gada 8. jūlijs, 09:17

"Nav tāda talanta kā mammai": Monikas Beluči fotogrāfija kopā ar meitu izraisa skandālu

Jauns.lv

Pavisam nevainīga fotosesija, kurā piedalījusies itāliešu aktrise Monika Beluči un viņas meita Deva, radījusi plašu skandālu interneta vidē.

Monikas Beluči meita Deva piedalās “Dolce & Gabbana” reklāmas kampaņā un pozē savai māsai Leonijai uz balkona

gallery icon

Pirms dažām dienām modes žurnāla “Vogue” itāliešu izdevums prezentēja sava jaunākā numura vāka fotogrāfiju, kurā redzama populārā aktrise kopā ar savu meitu. Deva un Monika pozēja vienādās melnās kleitās ar dziļu dekoltē.

Šādā izskatā abas skaistules varētu apburt jebkuru, ko vēlas, taču sabiedrība pamanījusi ko tādu, kas tai gaužām nav iepaticies. Monika fotogrāfijā atrodas kaut kur malā un tikpat kā neiekļūst kadrā, savukārt Deva cēli sēž fotogrāfijas centrā. Daudzi šādu fotogrāfijas kadrējumu uztvēruši kā pazemojumu Monikai un nekavējās paust publiski savu sašutumu.

“Kāpēc Monika ir malā? Viņai bija jābūt līdzās meitai”, “Vāka fotogrāfija ir krāšņa, bet kāds ir Devas talants? Būt par Kasela un Beluči meitu? Tāda talanta un šarma, kā mammai, viņai nav”, “Dīvains kadrējums, draugi”, - fani rakstīja internetā.

Monika Beluči ar meitām Devu un Leoniju

gallery icon

Bija arī tādi, kas pat pieprasīja sarīkot jaunu fotosesiju. Nomierināt sadusmotos fanus izdevies, paskaidrojot, ka šādā veidā žurnālisti vēlējušies parādīt sabiedrībai, ka Monika Beluči atsakās no sava zvaigžņotā ceļa un nodod to savai meitai. Izdzirdot šādu paskaidrojumu, sabiedrība palika apmierināta un vairs necentās kritizēt fotogrāfiju.

Monika Beluči "Dolce & Gabbana" modes skates laikā Milānā

gallery icon

Monika Beluči un viņas 18 gadus jaunākais draugs Nikolā Lefevre

gallery icon